Köksal Toptan Adaylığını açıkladı

Toptan, İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladı Uzun yıllardır Rize’de siyaset yapan Köksal Toptan İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim takvimini açıklamasının ardından Rize’de..

Köksal Toptan Adaylığını açıkladı
Son Güncelleme: Bu Haber 250 views Whatsapp

Toptan, İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Rize’de siyaset yapan Köksal Toptan İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim takvimini açıklamasının ardından Rize’de siyaset hızlandı. Millet ittifakının adayları bir bir aday adaylıklarını açıklamaya başladı. İyi Parti Rize İl Binasında Partililerle bir araya gelen Rize’nin tanınan isimlerinden Köksal Toptan düzenledği basın toplantısında İyi Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısında basın mensubları ile bir araya gelen Toptan siyasete dönüş nedenini açıklayarak” Siyasete neden döndüm? Neden bu ihtiyaç oldu, neden geldim? İyi Parti’den elimi değil gövdemi taşın altına koymaya geldim. Zaman zaman Rize’ye gelirken bayramlarda, düğünlerde, cenazelerde gelip gidiyordum. Sokakta, şimdi gelirken de aynı pozisyonlar oldu, ya Köksal Başkan, Allah aşkına gel. Rize’den aday ol, sana ihtiyacımız var. Siyasi parti önemli değil, hangi partiden olursan ol seninle beraberiz.” diye konuştı.

Cumhurbaşkanlığının şuanki sisteminin ucube sistem olduğunu dile ketiren İyi Parti rize Milletvekili aday adayı Toptan “Bunlar son zamanlarda, bir iki sene zarfında bu laflar git gide daha da çoğaldığından dolayı ben de tekrar siyasete dönmeye dünya görüşüme yakın olan, eskiden genel başkanım Meral Akşener’le siyaset yaptığımdan dolayı kendisini iyi tanıdığım için kendisinin yüreğinin bir ana yüreği olduğu için Rize’ye bu İyi Parti’nin iyi şekilde hizmet vereceğini bildiğim için ve İyi Parti’nin kadrolarının pırıl pırıl, iyi insanlar olduğu için geldim İyi Parti’den elimi değil, gövdemi taşın altına koymaya geldim arkadaşlar. Onun için şimdi huzurlarınızdayım. Değerli basın mensupları Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi, bu

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş