KİŞİ BAŞI BİRER GOL

KİŞİ BAŞI BİR GOL Rize Şenol Birol Futbol sahasında oynanan U -16 futbol liginde belki de ilk lerden biri yaşamış olunabilir. HABER: NECATİ DİLİ Rize Belediye sahasında Maden gücünü konuk..

KİŞİ BAŞI BİRER GOL
Son Güncelleme: Bu Haber 459 views Whatsapp

KİŞİ BAŞI BİR GOL

Rize Şenol Birol Futbol sahasında oynanan U -16 futbol liginde belki de ilk lerden biri yaşamış olunabilir.

HABER: NECATİ DİLİ

Rize Belediye sahasında Maden gücünü konuk etti Rize Belediye spor sahadan 11-0 galip olarak ayrıldı. Ortalamaya Vurursan Her ne kadar 11-0 olmuş kişi başına birer gol atılmış oldu.

Her iki yarıda atılan gollerin sahipleri şu şekildedir.

5.dakikada  Orta sahadan kaptan M. Eminin sağdan Tayfunu gördü. Yapılan ortada Galip topu ağlarla buluşturdu 11.dakikada Tayfun 35 metreden enfes bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.27.dakikada soldan araya yapılan ortada Saffet skoru 3-0 yaptı.

Oynadıkça goller atan Belediye spor,33 dakikada Sağ çaprazdan Kasımın kullandığı korner atışında Saffet Karambolde topu ağlarla buluşturdu.  43. dakikada gole doymayan Rize Belediye spor. Kaptan M. Eminin araya attığı ortaya Kaleci ile karşı karşıya kalan topu filelerle buluşturdu. Skoru 5-0 yapan isim oldu. İki dakika 45 de sonra Galibin sol kanattan yaptığı ortaya Kasım şık bir vuruşla farkı 6 ya çıkardı.

45.dakikada Bulutun ortasında Erene sadece dokunmak kaldı. Erende sadece dokunmuş oldu. 50.dakikada yine sağ kulvardan topla buluşan tolga, ortayı Erene nişanladı Erende skoru 8-0 yaptı. 58. dakikada Ramazanın sol taraftan kullandığı Korner atışında Resul kafayla topu ağlarla buluşturdu. Bu gol müsabakanın kafayla atılan ilk golüydü. 60.dakikada Tolganın Maden gücü sporun savunma arkasına sarkıttığı top ile skor 10-0 oldu,

Müsabakanın son golü 65. Dakikasında Bulutun savunma arasına attığı topu M. Mert iyi bir kontrolle müsabakanın sonucunu belirleyen golünü attı. Müsabakanın sonucu Rize Belediye spor 11 Maden Gücü spor 0

müsabakayı Yücel Büyük, Kerem Çelik, Merthan Koto hakem üçlüsü yönetti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş