KIRAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çaykur Rizespor’da beklenen gelişme…Eski başkan Hasan Kartal’ın istifası sonrası adaylığını açıklaması beklenen Tahir Kıran bugün yaptığı basın toplantısıyla kulüp başkanlığına adaylığını resmen ilan etti “Rizespor Başkanlığı her Rizelinin şeref duyacağı..

KIRAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Son Güncelleme: Bu Haber 372 views Whatsapp

Çaykur Rizespor’da beklenen gelişme…Eski başkan Hasan Kartal’ın istifası sonrası adaylığını açıklaması beklenen Tahir Kıran bugün yaptığı basın toplantısıyla kulüp başkanlığına adaylığını resmen ilan etti

“Rizespor Başkanlığı her Rizelinin şeref duyacağı bir makamdır”

Uzun süredir başkanlık için ismi geçen fakat daha önce yaptığı açıklamayla başkanlığı düşünmediğini açıklayan Kıran, Hasan Kartal’ın beklenmeyen istifası sonrası boşalan Çaykur Rizespor Kulüp Başkanlığı için bugün yaptığı ve kulübün resmi Youtube kanalından da yayınlanan canlı yayınla 19-26 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi Rize Ricosta Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı.Başkan Adayı Kıran yaptığı açıklamada “Son yıllarda sürekli olarak hemşehrilerimden, Rizespor taraftarlarından ve de camiamızdan Rizespor Başkanı olmam konusunda büyük bir talep görmekteyim. Bu gerçekten çok onur ve gurur verici. Rizespor Başkanlığı, her Rizelinin gurur duyacağı, gönülden isteyeceği şerefli bir makamdır. Bugüne kadar maddi manevi hiçbir desteği esirgemediğim, memleketimin medarı iftiharı Rizespor’a henüz zamanı gelmediği için başkan olmayı düşünmediğimi iki kez basın açıklaması yaparak duyurmama rağmen, bu teveccüh her geçen gün artarak devam etti. Rize ile adım öylesine özdeşleşmiş durumda ki, bu ısrarlı teveccüh karşısında ben de Rizespor’a hizmet borcum olduğunu ve artık zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu nedenle 19-26 Haziran 2021 tarihinde yapılacak genel kurulda bu şerefli makama aday olma onurunu yaşamaya karar verdim. İnşallah genel kurul teveccüh gösterip bu şanlı görevi bize verirse çözüm üretebilecek güçlü bir kadro ile başarılı yıllar için geliyoruz. Rizespor için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan hiçbir hemşehrimin şüphesi olmasın. Bu camianın menfaatlerini ön planda tutmak ve geleceğini inşa etmek amacıyla yola çıktık. Rizespor’u sadece Rize iline sıkışıp kalmaktan kurtaracağız ve bu büyük camiayı zamana taşıyacağız. Sadece Rize’de değil tüm dünyada yaşayan Rizeli hemşehrilerimin de büyük desteğini alarak köklü bir değişim ve yenilikçi bir anlayış için çıktığımız bu yolda, hem saha içinde hem saha dışında muvaffak olarak Rizespor’u zamana taşıyacağımıza kalben inanıyorum.” dedi.

Çaykur Rizespor Olağanüstü Genel Kurulu 19 Haziran Cumartesi Günü Saat 12:00 ‘de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salonu’nda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 26 Haziran Cumartesi aynı saat ve aynı yerde çoğunluğu bakılmaksızın gerçekleştirilecek.Yapılacak toplantıda mali raporlar,2021 yılı tahmini bütçe ve denetleme kurulunun ibrası ayrıca yönetim,denetleme ve disiplin kurulu seçimlerinini yapılacağı bildirildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş