Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Artvin’e Çıkarma Yaptı

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Artvin’e Çıkarma Yaptı 14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Mille ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ u seçtirmek için ola çıkan Kılıçdaroğlu gönüllüleri Artvin’ in Borçka ilçesinde bir araya geldi İlyas..

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Artvin’e Çıkarma Yaptı
Son Güncelleme: Bu Haber 203 views Whatsapp

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Artvin’e Çıkarma Yaptı
14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Mille ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ u seçtirmek için ola çıkan Kılıçdaroğlu gönüllüleri Artvin’ in Borçka ilçesinde bir araya geldi
İlyas GÜR
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Artvin-Rize Koordinasyon Toplantısı Artvin’ in Borçka ilçesi İsmail Acar turizme Tesislerinde yapıldı. Toplantıda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun danışması Recep Cengiz katılımcılara bir seminer verdi. Toplantıya Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Artvin Koordinatörü Osman Nuri, Rize Bölge Koordinatörü Hasan Uzun ve diğer gönüllüler katıldı
Toplantıda konuşa Recep Cengiz, “14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde her bir oy çok değerli. Halkın iradesinin sandığa güvenli ve şeffaf bir biçimde yansıması için herkesi elini taşın altına koymalıdır. Tarihin her dönemde milletlerin zorlu sınavlardan geçilmiştir. Ancak güçlü milletler, zor zamanlarda birbirlerine kenetlenmeyi becerebilen milletler bu zorlu sınavlardan güçlenerek çıkar. Bizim tarihimiz bu örneklerle dolu” diye konuştu.
Cengiz, “Türkiye’nin yine ekonomik ve siyasi bir buhranla karşı karşıya olduğunu dile getirerek, “Bizi buradan güçlü biçimde çıkaracak şey, hangi inançta, hangi siyasi görüşte olursa olsun, bu memleketin çocuklarının geleceğinden endişe eden, yarınlarımızı düşünen toplumun bütün kesimlerinin bir araya gelip bu işte elini taşın altına koyması. Ben, bu topluluğu, bu anlayışın ve çabanın bir ürünü olarak görüyorum. CHP’ye oy vermiyor olabilir, farlı inançlardan, farklı siyasi geleneklerden geliyor olabilirsiniz… Ama bir şey biliyoruz; bu memleketi bu siyasi buhrandan, bu tek adam rejiminden kurtarmamız lazım” dedi.
Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Rize Bölge Koordinatörü Hasan Uzun açıklamasında, ““Bir yolculuğa çıktık. Gönüllü bir yolculuk. Yolu anlamlı kılan şu; ‘acaba mı’ demediğimiz bir liderin yolculuğuna yoldaşlık ediyoruz. Bu yolculuğu da günün sonunda güzel tamamlamak istiyoruz. Öncelikle dinlememiz, dinledikten sonra da Genel Başkan’ımızın ortaya koyduğu politik hattı sahada doğru bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Tartışmalar oluyor, biz tartışmayacağız. Bizim için doğru olan politik hattı ortaya koyacağız” dedi.
Uzun, ““Sahada konuşurken enerjik, iyimser, kararlı, cesur olmayı bekliyoruz. Gönüllüsü olduğumuz Sayın Kılıçdaroğlu’ndan eminiz. Bazı bölgelerde, propaganda sanatı işlerken duygusal dili ve bölgesel araçları etkin kullanmamız gerekiyor. Mesela sosyal medya hesaplarımızı yönetiyoruz. Her şey tek kanaldan ilerleyecek. Mesajımız net olacak. Kılıçdaroğlu ’nu bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Mesajımızı tek kanaldan iletmeye devam edeceğiz. Neyi temsil ettiğimizin herkes farkındadır. 13. Cumhurbaşkanı’nın yolculuğuna şahitlik ediyoruz. Onun çizdiği yoldan sapmamamız lazım” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş