KENDİRLİYE DOĞALGAZ

KENDİRLİYE DOĞALGAZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN SERDAR’ BELDEMİZDE YILSONUNDA DOĞALGAZ YANACAK’’ İSMET KÖSOĞLU KENDİRLİ-Rize’de bir belde daha Doğalgaza kavuşuyor. Kendirli Beldesinde yılsonunda Doğalgaz yanacağını söyleyen Belediye Başkanı Alaattin Serdar kazı çalışmaları..

KENDİRLİYE DOĞALGAZ
Son Güncelleme: Bu Haber 329 views Whatsapp

KENDİRLİYE DOĞALGAZ

BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN SERDAR’ BELDEMİZDE YILSONUNDA DOĞALGAZ YANACAK’’

İSMET KÖSOĞLU

KENDİRLİ-Rize’de bir belde daha Doğalgaza kavuşuyor. Kendirli Beldesinde yılsonunda Doğalgaz yanacağını söyleyen Belediye Başkanı Alaattin Serdar kazı çalışmaları devam ediyor dedi.

Rize’de Doğalgaza kavuşacak ilk Belde olduklarını söyleyen Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar’ ’Doğalgaz tesisatı döşemek için kazı çalışmaları devam ediyor. Hizmetin en iyisine layık olan Beldemizin bir kısmı yılsonuna kadar şartları yerine getirdikleri takdirde Doğalgaz yakacaktır. Hava şartları müsait gittiği sürece kazı çalışmamız devam edecek. Beldemizde temiz yakıta kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Önemli bir hizmeti yerine getirmekteyiz. Beldemiz Doğalgaz sayesinde daha güzel bir değişim yaşayacaktır’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş