KEMAL KÖSE EKMEKÇİLER MAHALLESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

ZÜMRÜT RİZE GAZETESİNİN YAZAR VE ŞAİRLERİNDEN KEMAL KÖSE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI KEMAL KÖSE EKMEKÇİLER MAHALLESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ İSMET KÖSOĞLU Bir süredir tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesinde 1.7.2022 Cuma günü vefat..

KEMAL KÖSE EKMEKÇİLER MAHALLESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 358 views Whatsapp

ZÜMRÜT RİZE GAZETESİNİN YAZAR VE ŞAİRLERİNDEN KEMAL KÖSE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KEMAL KÖSE EKMEKÇİLER MAHALLESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

Bir süredir tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesinde 1.7.2022 Cuma günü vefat eden Şair Kemal Köse 2.7.2022 Cumartesi günü Ekmekçiler Mahallesinde toprağa verildi.

1940 yılında Ekmekçiler Mahallesinde doğan merhum Kemal Köse’nin cenazesi Sahil Camiinde İkindi Namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile Ekmekçiler Mahallesindeki aile kabristanlığında eşinin yanına defnedildi. Uzun yıllar Rize’de Jeep Şoförü olarak esnaflık yapan Kemal Köse Rize Esnaf spor ve ÇAYKUR Rizespor altyapısında da görev yapan Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun disiplin kurulu üyesiydi. Uzun yıllar Rize Amatör sporcularının destekçisi Kemal Köse’nin vefatı sevenleri ve sporseverler derin üzüntüye sevk etti.

Sahil Camiinde İkindi Namazı sonrasında,Ekmekçiler Mahallesi Camii İmamı Halil İbrahim Öksüz’ün kıldırdığı cenaze namazına MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, ÇAYKUR Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, ASKF Başkanı Ali Çelik futbolseverler ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Kemal Köse 82 yaşında evli ve 2 erkek 5 kız çocuğu babasıydı. Kemal Köse büyüğümüze Allah’tan Rahmet sevenlerine ailesine sabırlar diliyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş