KEMAH BELEDİYESİNE 2022 YILI BAŞARILI BELEDİYE ÖDÜLÜ

ESKİ GÜNEYSU KAYMAKAMI, KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK 11 YIL ÖNCE KAYMAKAMLIK YAPTIĞI İLÇEYE ÖDÜL VERDİ KEMAH BELEDİYESİNE 2022 YILI BAŞARILI BELEDİYE ÖDÜLÜ İSMET KÖSOĞLU Rize de de görev yapan Kayseri..

Son Güncelleme: Bu Haber 261 views Whatsapp

ESKİ GÜNEYSU KAYMAKAMI, KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK 11 YIL ÖNCE KAYMAKAMLIK YAPTIĞI İLÇEYE ÖDÜL VERDİ

KEMAH BELEDİYESİNE 2022 YILI BAŞARILI BELEDİYE ÖDÜLÜ

İSMET KÖSOĞLU

Rize de de görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek 11 yıl önce Kaymakamı olduğu Erzincan MHP li Kemah İlçe Belediye Başkanına ödül verdi.

Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi. Ödül almaya hak kazanan belediye başkanları Kayseri’de Kent & Başkan 2022 Ödül Töreni’nde bir araya geldi. 31 Mart 2019 yerel seçiminden MHP den kazanan Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan ‘’2022 yılı töreninde Düğün salonu ve Fırat Nehri kıyısı yürüyüş yolu ‘’projesi ile ödül almaya hak kazanan Belediye Başkanları arasında yer aldı. Erzincan Kemah İlçesi MHP li Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan ödülünü 2009 ile 2011 yılları arasında Kemah Kaymakamlığı yapan şimdi ise Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’ten aldı.

Vali Gökmen Çiçek başarılı çalışmalarına Kemah İlçesinden sonra atandığı Güneysu İlçe Kaymakamlığında da devam etti. 2014 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından, Yılın İdarecisi seçilen Çiçek sırasıyla İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde, Şube Müdürü, Personel Genel Müdürlüğünün çeşitli kademelerinde Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra önce Afyon Valiliğine daha sonra Kayseri Valiliğine atandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.