KAZANDIKCA SIRA ATLARSIN – NECATİ DİLİ – GÖZLEM

KAZANDIKCA SIRA ATLARSIN NECATİ DİLİ GÖZLEM [email protected] Çaykur Rizespor aldığı üç puanla iki basamak çıkarak zirvede bende varım mesajını verdi. Çaykur Rizespor bu hafta Denizlispor’u evinde konuk etti Müsabakayı yaklaşık..

KAZANDIKCA SIRA ATLARSIN     – NECATİ DİLİ      –  GÖZLEM
Son Güncelleme: Bu Haber 300 views Whatsapp

KAZANDIKCA SIRA ATLARSIN NECATİ DİLİ GÖZLEM

[email protected]

Çaykur Rizespor aldığı üç puanla iki basamak çıkarak zirvede bende varım mesajını verdi.

Çaykur Rizespor bu hafta Denizlispor’u evinde konuk etti Müsabakayı yaklaşık Rizespor’a gönül verenler 2300 kişi tribünde yerlerini aldılar. ÇAYKUR Rizespor sıralamanın 8. Sırasında bulunuyordu. Her alacağı galibiyet sıralamaları değiştirecektir. Alt sıradan üst sıralarda yukarıya doğru çıkacaktır.

Bir galibiyetle iki sıra yükselerek Altıncı sıraya doğru çıktı. Puan kaybedersen zirveden koparsın ve aşağıya doğru inersin.

Çaykur Rizespor ikinci dakikada kazandığı penaltı vuruşunda dakikalar dördü gösterirken Atmacalar 1-0 öne geçti. Ataklar gösteriyordu ki mutlak ikiyi yakalamak istiyordu Nitekim öyle oldu ikiyi bularak nefes aldı.

Top yuvarlaktı derler orta hakem Dokuz dakika uzatmayı gösterdi. İlk devrenin uzatmalarında Denizli spor aradığı golü uzatmalarda bulurken birazda olsa rahatlayarak soyunma odasına 2-1 le döndü.

Çaykur Rizespor aradığı golü bir türlü bulamadı Rizespor’un ileri uçta olan futbolcular bir türlü son vuruşu yapamadılar. Denizli’nin olan bazı ataklarında defan ve Kaptan başarılıydı geçit vermedi. Netice itibarıyla son dakikada gelen gol tamamen takımı rahatlatırken Tribünde rahat nefes alıyordu.

Çaykur Rizespor ilk yarıda oynadığı Denizli spor maçının 1-1 lik rovanşınıda almış oldu.

Bu arada Çaykur Rizespor haftayı bay olarak geçirecektir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş