KAYMAKAM HACI KERİM MERAL MAKAMINDA OTURMUYOR

KAYMAKAM HACI KERİM MERAL MAKAMINDA OTURMUYOR -İKİZDERE KAYMAKAMI KÖYLERİ TANIMAYA DEVAM EDİYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Son kararname ile İkizdere Kaymakamlığına atanan Hacı Kerim Meral KÖYDES tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde..

KAYMAKAM HACI KERİM MERAL MAKAMINDA OTURMUYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 487 views Whatsapp

KAYMAKAM HACI KERİM MERAL MAKAMINDA OTURMUYOR

-İKİZDERE KAYMAKAMI KÖYLERİ TANIMAYA DEVAM EDİYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Son kararname ile İkizdere Kaymakamlığına atanan Hacı Kerim Meral KÖYDES tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde görmek için köy gezilerine aralıksız devam ediyor.

Kaymakamı Hacı Kerim Meral 2021 yılı KÖYDES ve Birlik projeleri kapsamında; Kama Köyü, Anzer Grup yolu ve Yağcılar Köylerinde tamamlanmış ve yapımı devam eden içme suyu, yol beton kaplama, menfez ve sanat yapıları inşaatlarını yerinde inceledi. Yağcılar Köyü Muhtarı ve köyde ikamet eden Vatandaşlarımızla sohbet edip isteklerini dinleyerek, yapılacak hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Ayrıca Kama Köyünde Muhammed Saka tarafından işletmeye açılan Foretiko Bezi Atölyesini ziyaret ederek Foretiko bezi üretimi hakkında bilgi aldı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.