KAYIKÇI BÜYÜĞÜMÜZ ŞEHRİMİZİN YAŞAYAN KIYMETLİ BİR HAFIZASIDIR

Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan AKBULUT; KAYIKÇI BÜYÜĞÜMÜZ ŞEHRİMİZİN YAŞAYAN KIYMETLİ BİR HAFIZASIDIR Rize’nin tanınmış tek Arzuhalcisi olan Yurdakul Kayıkçı’nın, gençlik yıllarını Rize’de çeşitli gazetelerde haber muhabirliği..

KAYIKÇI BÜYÜĞÜMÜZ ŞEHRİMİZİN YAŞAYAN KIYMETLİ BİR HAFIZASIDIR
Son Güncelleme: Bu Haber 242 views Whatsapp

Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan AKBULUT;

KAYIKÇI BÜYÜĞÜMÜZ ŞEHRİMİZİN YAŞAYAN KIYMETLİ BİR HAFIZASIDIR

Rize’nin tanınmış tek Arzuhalcisi olan Yurdakul Kayıkçı’nın, gençlik yıllarını Rize’de çeşitli gazetelerde haber muhabirliği yaparak geçiren ve ardından, Rize Sağlık İl Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı. Sağlık camiasından emekli olduktan sonra geçmişten gelen yazma merakı ve tecrübesi sonucu hemşerilerine kalan ömrünü, Rize’nin tek Arzuhalcisi olarak sürdürüyor.

Rize’nin tek Arzuhalcisi ve en eski esnafı olarak çalışma ofisinde, Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut tarafından ziyaret edilen, emekli memur Arzuhalci Yurdakul Kayıkçı’yı ziyaretinde konuşan, Başkan AKBULUT, “ Muhterem Yurdakul Kayıkçı büyüğümüz, baba dostumuz olmasının ötesinde, hayatındaki ilkelerle Rize’mizin önemli bir değeri ve canlı hafızamızdır. Gönül insanı Yurdakul amcamız, Rize’de Türk Kızılay’ın 1 nolu üyeliğine ve geçmişte Rize Belediyesine ilk gelir beyannamesini verene kişi unvanına sahip kişidir. Kıymetli büyüğümüz ilerlemiş yaşına rağmen Rize halkımıza ve esnafımıza resmi yazışmalara noktasında Arzuhalci olarak hizmet veremeye devam ediyor. Bilgisayar ve internet kullanımının yaygınlaşması gibi nedenlerle günümüzde arzuhalcilik mesleği, giderek kaybolan meslekler arasındadır. O nedenle büyüğümüz Yurdakul amcamız bu noktada Rize’mize önemli bir hizmet vermektedir. Bu ziyaretimle Esnaf Odamız olarak kendine teşekkürlerimizi ve tebriklerimizle, Allah’tan sağlıklı ömürler diliyoruz. ”dedi.

Rize’nin yaşayan hafızası ve tek arzuhalcisi olan Hacı Yurdakul Kayıkçı; “Bu vesileyle Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı olarak başarılı çalışmalarınızdan dolayı seni tebrik ediyorum. Bu başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Bu nazik ziyaretinize rahmetli babanızın hayatta olan bir dostu olarak çok teşekkür ediyorum.” dedi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALC

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş