KARAYOLLARININ ARACINA KAYA DÜŞTÜ

KARAYOLLARININ ARACINA KAYA DÜŞTÜ -CHP ‘DEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Güneysu Karayolu üzerinde bulunan Karayolları 103.Şubeye heyelan düştü, bir kamyon kullanılmayacak derecede hasar gördü. Olay dün akşamüzeri oldu. Rize..

KARAYOLLARININ ARACINA KAYA DÜŞTÜ
Son Güncelleme: Bu Haber 390 views Whatsapp

KARAYOLLARININ ARACINA KAYA DÜŞTÜ

-CHP ‘DEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Güneysu Karayolu üzerinde bulunan Karayolları 103.Şubeye heyelan düştü, bir kamyon kullanılmayacak derecede hasar gördü. Olay dün akşamüzeri oldu.

Rize de meydana gelen heyelan nedeni ile karayolları 103. Şube debir damperli kamyonda ağır hasar meydana geldi.. CHP Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ’”Karayolları emeklisi olarak, yağmur, çamur, kar kış, sıcak, toz toprak demeden 30 yıl birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu ve heyelan nedeniyle hasarın boyutunu yerinde tespit edip alınacak önlemler hakkında görüşlerimizi paylaştık. Karayolları çalışanlarına ve 103 şube elemanlarına geçmiş olsun kazasız belasız çalışmalarında kolaylıklar dilerim’ dedi.

Karayolları 103. Şube şefi ve çalışanlarına CHP Rize merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından geçmiş olsun ziyareti yapıldı. Örgütlenmeden sorumlu Bşk.Yrd. Kazım Beşikçi, Spordan Bşk.Yrd. Emin Ali Kalcıoğlu, Sendikalardan sorumlu Bşk.Yrd. Hızır İlyas Katip, Esnaftan sorumlu Bşk.Yrd. Orhan Demirtas ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde hazır bulunarak görevlilerden heyelan hakkında bilgi aldılar

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.