KARAL’’ MİLLETVEKİLİ OLARAK RİZENİN İŞLERİNİ MECLİSTE TAKİP ETMEK GÖREVİMDİR’’

DEVA İSTANBUL MİLLETVEKİLİ HASAN KARAL RİZEDE KARAL’’ MİLLETVEKİLİ OLARAK RİZENİN İŞLERİNİ MECLİSTE TAKİP ETMEK GÖREVİMDİR’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal Rize’de basın ile..

KARAL’’ MİLLETVEKİLİ OLARAK RİZENİN İŞLERİNİ MECLİSTE TAKİP ETMEK GÖREVİMDİR’’
Son Güncelleme: Bu Haber 241 views Whatsapp

DEVA İSTANBUL MİLLETVEKİLİ HASAN KARAL RİZEDE

KARAL’’ MİLLETVEKİLİ OLARAK RİZENİN İŞLERİNİ MECLİSTE TAKİP ETMEK GÖREVİMDİR’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal Rize’de basın ile kahvaltıda buluştu. İstanbul’dan seçildim ama Rizelinin Milletvekiliyim diyen Karal’ Doğu Karadeniz Bölgesinde yapılmayan bütün işlerin takipçisi olacağını söyledi.

Kurban Bayramı dolayısıyla baba ocağında Bayramı geçirmek için Rize’ye gelen İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal belediye tesislerinde basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. İstanbul’dan seçilmesine rağmen bölge ve Rize ile bağını hiç koparmadığını söyleyen Milletvekili Hasan Karal’’ bölgede yarıda kalan tamamlanmayan veya hiç başlanmayan işlerin takipçisi olacağım. Rize İl Başkanlığımız tarafından bana intikal edecek her konuyu mutlaka araştırarak sonlandırmak isterim. Derepazarı-Kendirli ve İkizdere Ovit Tüneli arasındaki 20 km lik karayolunun projesi hazır olmasına rağmen ihalesinin yapılmaması ihmalkârlıktır. Ovit Tünelinin başlanmasını nasıl takip ettiysem yolunun da tamamlanmasını takip edeceğim. Bu yol Rize-Mardin sevgi yolu olarak planlanmıştı. Kırık ve Dallı kavak tünellerinde de çalışma çok yavaş devam ediyor. Bunca yıl hizmete girmesi lazımdı. Sizlerin haberleri bizim için yol gösterici olacaktır.

Genel Başkanımız Ali Babacan Bayram tatilini Rize’de geçirecek. Rize’ye özel ilgi gösteren Genel Başkanımız Kurban Bayramını Rize’de dinlenerek geçirecek. Genel Başkanımız Babacan TC Hükümetlerinde 13 yıl gibi aralıksız en uzun süreli Bakanlık yapan tek Bakandır.

Cumhurbaşkanlığı sistemi yanlış oldu

Milletvekili iken benimde oy verdiğim Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi maalesef yanlış olmuştur. Bu sistem demokratik bir sistem değildir. O sistem öncesi seçimlerden sonra koalisyonlar olurdu. Şimdi ise seçimden önce koalisyon oluyor. MHP ile HÜDAPAR ve AKP nin hiç bir araya gelebileceği hiç düşünülür müydü? Bu sistemde seçim öncesi koalisyon yapılıyor ve bundan dolayı demokratik değil’’ dedi.

Basın mensupları ile yapılan kahvaltıda EVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı ve parti yöneticileri de katıldı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş