Karal: Böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez

      DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal: Böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez   DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, emeklilere..

Karal: Böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez
Son Güncelleme: Bu Haber 128 views Whatsapp

 

 

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal: Böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, emeklilere yapılan ek zamla ilgili olarak, “Son dakika olarak duyurulan, ’emekli maaş farkı’ ile otobüs bileti alsa, gittiği yerden geri dönemez. Böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez” dedi. https://gazete53.com/karal-boyle-gide…kini-helal-etmez/ ‎

Emeklilere yapılan zam oranları ile ilgili düzenlemenin Resmi Gazete’de yayımlanması ile emeklilerin aylık farklarını alacağı tarih belli oldu.

DEVA Partili Hasan Karal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin fark tutarlarının ödenmeye başlanacağı şeklindeki açıklamalarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

“Son dakika diye duyurulan maaş farkıyla emekliler otobüs bileti alsa gittiği yerden geri dönemez”

Bakan’ın yaklaşık yüzde 7’lik maaş farklarıyla ilgili açıklamasının ‘son dakika’ olarak duyurulduğunu belirten Milletvekili Karal, paylaşımında şu ifadelere yer verd

i:https://gazete53.com/wp-admin/post.php?post=19579&action=edit

“Tüm haber kanallarında, internet sitelerinde ‘SON DAKİKA’ olarak duyurulan, ’emekli maaş farkı’ ile ne yapılabilir, bakalım. Emekli; pazara- markete gitse, alışveriş sepetini dolduramaz. Dışarıda yemek yemek istese, hesabı ödeyemez. Bir kilo et alır ama pişiremez. Otobüs bileti alsa, gittiği yerden geri dönemez. Torununa okul harçlığı verse, çocuk 1 hafta idare edemez. Ezcümle; böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez.”

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş