KANSIZOĞLU’’ SEÇİM MÜJDESİ OLARAK ÜCRETSİZ SİLAH RUHSATI İSTİYORUZ’’

-ESKİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ HASAN KANSIZOĞLU’ CUMHURBAŞKANINA SESLENDİ’’CUMHURBAŞKANIM İL GENEL MECLİS ÜYELERİNE ÜCRETSİZ RUHSAT İSTİYORUZ’’ KANSIZOĞLU’’ SEÇİM MÜJDESİ OLARAK ÜCRETSİZ SİLAH RUHSATI İSTİYORUZ’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-İl Genel Meclisi eski..

KANSIZOĞLU’’ SEÇİM MÜJDESİ OLARAK ÜCRETSİZ SİLAH RUHSATI İSTİYORUZ’’
Son Güncelleme: Bu Haber 229 views Whatsapp

-ESKİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ HASAN KANSIZOĞLU’ CUMHURBAŞKANINA SESLENDİ’’CUMHURBAŞKANIM İL GENEL MECLİS ÜYELERİNE ÜCRETSİZ RUHSAT İSTİYORUZ’’

KANSIZOĞLU’’ SEÇİM MÜJDESİ OLARAK ÜCRETSİZ SİLAH RUHSATI İSTİYORUZ’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-İl Genel Meclisi eski Üyesi Hasan Kansızoğlu Belediye Başkanı ve Muhtarlara tanınan silah ruhsat hakkının görevde olmayan İl Genel Meclis üyelerine de tanınmasını istedi.

Yaklaşan genel seçim öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen İl Genel Meclis Üyesi Hasan Kansızoğlu bizde ücretsiz silah ruhsatı talimatını bekliyoruz dedi. Silah taşıma ruhsatlarının Belediye Başkanı ve Muhtarlara Cumhurbaşkanı tarafından belirlenen bir uygulama ile ücretsiz yapıldığını söyleyen Rize İl Genel Meclisinin eski Üyesi Hasan Kansızoğlu ‘’ önümüzde seçim var. Cumhurbaşkanımız bizi unutmasın. Bizimde OY hakkımız var. Aynı haktan görevde olmayan İl Genel Meclis Üyeleri de yararlanmalı. Bizde seçimle görev yapmış insanlarız. Muhtarların en büyük yardımcısı biziz. Muhtarların işini biz görürüz ama Ruhsat almada Muhtarlar bizden daha avantajlı. Belediye Başkanı ve Muhtar gibi bizde seçilerek görev yaptık. Bizim bir değerimiz yok mu?

Ruhsatımızdan ücret alınmasın

Belediye Başkanı ve Muhtarlara ayrıcalık tanınmış ve görev sonrasında silah taşıma ruhsatlarından da ücret alınmıyor. Bizde seçilerek bu millete hizmet ettik bizden de ücret alınmamalı. Cumhurbaşkanımızın talimat vermesine bağlı. Muhtar yalnız Köyünden veya Mahallesinden sorumluyken biz bir İlçeden sorumlu olduk. Yani o ilçenin bütün köylerine hizmet ettik. Bugün halen Muhtarlık yapmayan eski Muhtarlara uygulanan uygulama bence eksiktir. Belediye Başkanı ve Muhtarlar nasıl ücretsiz ruhsatlarını yenileyebiliyorsa görevde olmayan eski İl Genel Meclis Üyeleri de ücretsiz bu haktan faydalanmalıdır. İl Genel Meclis Üyeleri göz ardı edilmemeli ve taşıma ruhsatları Belediye Başkanı ve Muhtarlar gibi ücretsiz olmalıdır’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş