KANO VE RAFTİNG FEDERASYONU MİLLİ TAKIMINDAN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

Bir haftadır Rize’nin Ardeşen İlçesi Kano ve Rafting parkurunda kamp faaliyetinde bulunan Kano Federasyonu Rafting Milli Takımı sporcuları Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI Valilik toplantı..

KANO VE RAFTİNG FEDERASYONU MİLLİ TAKIMINDAN VALİ ÇEBER’E ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 211 views Whatsapp

Bir haftadır Rize’nin Ardeşen İlçesi Kano ve Rafting parkurunda kamp faaliyetinde bulunan Kano Federasyonu Rafting Milli Takımı sporcuları Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Valilik toplantı salonunda sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette 26 Haziran – 2 Temmuz 2023 tarihleri arasında İtalya’da yapılacak olan Rafting Dünya Şampiyonasına katılacak olan Kano Federasyonu Rafting Milli Takımı antrenör ve sporcularından faaliyetleri hakkında bilgiler alan Rize Valisi Çeber, Rize’nin elverişli iklimi kano ve kürek spor branşlarında ulusal ve uluslararası spor faaliyetlerine uygun alt yapısıyla öne çıkan bir il olduğunu belirtti.

Avrupa standartlarındaki tesisleriyle sporun her dalının Rize’ de gerçekleştirilebileceğine ve bu sayede kentin spor turizmine önemli bir ivme kazandırılabileceğine vurgu yapan, Rize Valisi ÇEBER, “Kano Federasyonu Rafting Milli Takımını Rize’de ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Uluslararası arenada önemli başarılara imza atacağına, takımımızın bundan sonra da milletimizin göğsünü kabartacağına yürekten inanıyoruz.” dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş