Kalp nakli bekleyen Esila için 17’de Twitter’da buluşuyoruz

Kalp nakli bekleyen Esila için 17’de Twitter’da buluşuyoruz 5 yıldır kalp destek cihazı ile yaşayan ve durumu ağırlaşarak ulusal organ nakli listesine alınan Esila Tüfekçi’ye Twitter’da bugün 17’de #ESİLAKALPBEKLİYOR etiketi..

Kalp nakli bekleyen Esila için 17’de Twitter’da buluşuyoruz
Son Güncelleme: Bu Haber 224 views Whatsapp

Kalp nakli bekleyen Esila için 17’de Twitter’da buluşuyoruz
5 yıldır kalp destek cihazı ile yaşayan ve durumu ağırlaşarak ulusal organ nakli listesine alınan Esila Tüfekçi’ye Twitter’da bugün 17’de #ESİLAKALPBEKLİYOR etiketi ile destek aranacak.
HABER: ARZU ERBAŞ
2018 yılında rahatsızlanarak yapay kalp cihazına bağlanan Esila Tüfekçi’ye artık yapay kalp cihazı yetmiyor. Rizeli Zeynep-Hakan Tüfekçi çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Esila, 21 Mayıs’ta Rize’deki evinde fenalaşınca ambulans uçakla getirildiği Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Çocuk Hastanesi’ne tedaviye alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Esila’nın kalbinin sağ tarafında da yetmezlik başladığı belirlenince ulusal organ nakli listesine alındı. Bir an önce kalp nakli olması gereken Esila’ya destek olmak isteyenler Esila’nın sesini tüm platformlardan duyurmaya çalışıyor. Bugün saat:17’de #ESİLAKALPBEKLİYOR etiketi ile destek aranacak, organ bağışının önemi duyurulacak. Esila Tüfekçi ve tüm organ nakli bekleyenler sizleri de saat:17’de #ESİLAKALPBEKLİYOR etiketine destek vermenizi istiyor.https://youtube.com/shorts/a-7yZIKF_PM

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş