-KALKANDERE KİTAP BEKLİYOR

-KALKANDERE KİTAP BEKLİYOR İSMET KÖSOĞLU KALKANDERE-Kalkandere Lisesi’nde yapımını hayırsever işadamı Burhan Makiroğlu’nun üstlendiği modern bir kütüphane yapılıyor. Kütüphanenin raflarının kitapla dolması için vatandaşlardan yardım ve destek isteniyor. AKESDER Başkanı Hasan..

-KALKANDERE KİTAP BEKLİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 515 views Whatsapp

-KALKANDERE KİTAP BEKLİYOR

İSMET KÖSOĞLU

KALKANDERE-Kalkandere Lisesi’nde yapımını hayırsever işadamı Burhan Makiroğlu’nun üstlendiği modern bir kütüphane yapılıyor. Kütüphanenin raflarının kitapla dolması için vatandaşlardan yardım ve destek isteniyor.

AKESDER Başkanı Hasan Kansızoğlu ve Kalkandere Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Kabaoğlu vatandaşlara seslenerek “Bu kütüphanemizin raflarını doldurmak görevi de bize düşüyor. Kütüphanemize siz kıymetli vatandaşlarımızdan evlerindeki fazla kitaplarını göndererek destek olmalarını bekliyoruz. İş adamı hemşerimiz Burhan Makiroğlu raf, masa sandalye eksiklerini tamamladı. Bizlerde kitap eksikliğini gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Duyarlı insanlarımızın sesimize kulak vererek kitap desteğinde bulunmasını istiyoruz” dediler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.