KABLO ÇALINDI İNTERNET GİTTİ

KABLO ÇALINDI İNTERNET GİTTİ İKİZDEREDE TELEFON KABLOSU ÇALANLAR JANDARMA TARAFINDAN ARANIYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçenin 6 köyünde telefon kabloları çalındığı gerekçesiyle internet bağlantısı yapılamıyor. İlçenin Dere köy köyü mevkiinde karayolu kenarında..

KABLO ÇALINDI İNTERNET GİTTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 179 views Whatsapp

KABLO ÇALINDI İNTERNET GİTTİ

İKİZDEREDE TELEFON KABLOSU ÇALANLAR JANDARMA TARAFINDAN ARANIYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçenin 6 köyünde telefon kabloları çalındığı gerekçesiyle internet bağlantısı yapılamıyor.

İlçenin Dere köy köyü mevkiinde karayolu kenarında bulunan telefon direklerinden 20 metre uzunluğundaki kabloların çalındığı belirtildi. İki aya yakındır ilçedeki 6 köy ve bir mahallede İnternet bağlantısının olmadığını söyleyen vatandaşlar’’ 2 aydır 20 metrelik bir mesafe yapılamaz mı? Burasının kablosunu hırsızların keserek götürdüğünü tahmin ediyoruz. Olay İkizdere Jandarmasına intikal etti ve araştırılıyor. Hırsızlar kabloyu çaldı diye bizim köylerin interneti yapılmayacak mı? Telekom yetkililerini daha duyarlı olmaya ve göreve davet ediyoruz’’ dediler.

Kablo çalınması dolayısıyla ilçenin Dere köy, Yağcılar, Demirkapı, Yer elma ve Tulum pınar köyleri ile Çam çavuş mahallesinde internet bağlantısı 2 aya yakın yapılamıyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş