İZMİR TFSKD KADINLAR FİNAL MAÇLARINDA 4 DENETCİ 1 KOMİSER GÖREV YAPMIŞTIR.

İZMİR TFSKD KADINLAR FİNAL MAÇLARINDA 4 DENETCİ 1 KOMİSER GÖREV YAPMIŞTIR. İzmir Saha komiserleri derneği İzmir’de oynanan Kadınlar final maçında Dört erkek denetçi ve bir kadın futbol saha komiseri görev..

İZMİR TFSKD KADINLAR FİNAL MAÇLARINDA 4 DENETCİ 1 KOMİSER GÖREV YAPMIŞTIR.
Son Güncelleme: Bu Haber 302 views Whatsapp

İZMİR TFSKD KADINLAR FİNAL MAÇLARINDA 4 DENETCİ 1 KOMİSER GÖREV YAPMIŞTIR.

İzmir Saha komiserleri derneği İzmir’de oynanan Kadınlar final maçında Dört erkek denetçi ve bir kadın futbol saha komiseri görev aldı.

Türkiye Futbol Saha komiserleri tüm maçlarında layıkıyla görevlerini yerine getirdiler.

TFSKD İzmir şubesi İzmir’de oynanan Akara Büyük şehir, Fenerbahçe maçında hem Denetçi görevlerini yaptılar, hem de bir kadın Futbol saha komiseri görev aldı. Görevlerini titizlikle icra eden TFSKD üyeleri Saha organizasyonundan toplantısından sonra saat 20 başlayacak olan müsabakaya saat 17.30 hazır olarak maç saatini beklediler.

Müsabaka nın sonuna kadar görevlerini eksiksiz yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan görevlilerin mutlulukların gözlerinden okunuyordu.

TFSK derneği Genel Başkan Hüseyin Doğan bu tip organizasyonlar da ve Tüm müsabakalarda başarılı bir şekilde görev alan tüm, saha komiserleri dernek başkanlarını, yönetim kurullarını ve tüm saha komiserlerini tebrik etti.

Geçtiğimiz Cuma günü İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S. K ile Fenerbahçe A.Ş final maçı vardı.  Türkcell Kadın Futbolu Süper Ligi final maçında:  Türkiye Futbol Federasyonunun icra etmiş olduğu muhteşem organizasyonda Servet KAYA, Selçuk SEZER, Serhat ÇÖLGEÇEN ve Seçmen SEZER olmak üzere 4 denetçi,  bir kadın komiserimiz Sevgi Can görev aldı. Toplamda 5arkadaşımızı görev görev aldı.

İzmir TFSKD başkanı Servet Kaya: ‘’Müsabaka günü sabah saat 10:00 da gerçekleşen organizasyon toplantısında da yerimizi alıp tüm paydaşlar ile görev bölüşümünü düzenleyerek 20:00 de başlayacak olan müsabaka için saat 17:30 da görevimize başladık.

Kendi içimizde de yapmış olduğumuz görev dağılımı sonrası muhteşem derecede başlayıp harikulade bicimde biten organizasyonda görevimizi layıkıyla yapmanın huzuru içerisinde idik.

Böylesine güzel bir organizasyonun İzmir ilimizde gerçekleşti. Organizasyonda emeği olan ve Kadın futbolu ilerleme kaydetmesinde büyük bir özveri gösteren Türkiye Futbol Federasyonuna, Hizmet etmekten gurur ve onur duyduk.  Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği ne, Hafta içerisinde yapılması gereken işlerimizi istişare ettik. Türkiye Futbol Federasyonu Ege Bölge Müdürü Sevgi KOÇAK ÖZDEMİR ve Görevlendirilmemiz aşamasında yardımlarını esirgemeyen İzmir Futbol İl Temsilcimiz Selçuk ERGELDİ’ ye sonsuz şükranlarımızı sunarız.’’ Dedi

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş