İZMİR FUARCILIKTAN RTSO ZİYARET

İZMİR FUARCILIKTAN RTSO ZİYARET İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. Fuarlar Koordinatörü Hüseyin Saki ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Tuğba Toksöz, Rize Ticaret ve Sanayi Odası YK Başkanı..

İZMİR FUARCILIKTAN RTSO ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 231 views Whatsapp

İZMİR FUARCILIKTAN RTSO ZİYARET

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. Fuarlar Koordinatörü Hüseyin Saki ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Tuğba Toksöz, Rize Ticaret ve Sanayi Odası YK Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nu ziyaret etti. Fuar Koordinatörleri Saki ve Toksöz, 2023 yılında İzmir’de yapılacak olan Turizm, Maden ve Gıda sektörü fuarları ile alakalı bilgileri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete’ye bilgiler aktardılar. Bahse konu olan fuarlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, RTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Artan, Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tüylüoğlu ve Meclis Üyesi Ramuz Çelik ile Genel Sekreter Gafur Karali de yer aldı. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş