İYİDERE BELEDİYE BAŞKANI SAFFET METE’DEN VEFA ÖRNEĞİ

İYİDERE BELEDİYE BAŞKANI SAFFET METE’DEN VEFA ÖRNEĞİ İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, beraberinde şimdi, Digor Kaymakamı olan Hasan Musab OKATAN (İyidere eski Kaymakamı) ile birlikte 1977-2000 tarihleri arasında İyidere henüz..

İYİDERE BELEDİYE BAŞKANI SAFFET METE’DEN VEFA ÖRNEĞİ
Son Güncelleme: Bu Haber 290 views Whatsapp

İYİDERE BELEDİYE BAŞKANI SAFFET METE’DEN VEFA ÖRNEĞİ

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, beraberinde şimdi, Digor Kaymakamı olan Hasan Musab OKATAN (İyidere eski Kaymakamı) ile birlikte 1977-2000 tarihleri arasında İyidere henüz ilçe olmamışken, Nahiye Müdürü olarak 20 yılı aşkındır görev yapan Halil İbrahim Karacı ve yine İyidere ilçesinde, uzun yıllar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü görevinden emekli olan, Halil İbrahim Karacı’nın kızı Ayla Karacı, Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki evlerinde ziyaret ettiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete’nin 30 yıla yakın İyidere’de Belediye Başkanlığı yapmış olan, merhum Nihat Mete’e ile birlikte uzun yıllar görev yapan, İyidere eski Nahiye Müdürü Halil İbrahim Karacı, Başkan Mete ve Kaymakam Okatan’ın Akçaabat’a gelerek evinde ziyaret etmesinden derin mutluluk duyduğunu ifade etti.

İyidere eski Nahiye Müdürü Halil İbrahim Karacı, Kendisi gibi uzun yıllar İyidere’de görev yapan kızıyla birlikte geçmiş hizmetlerinden dolayı kendilerine plaket sunan ve bu denli vefalı olan, İyidere ilçesine Belediye Başkanı seçildikten sonra yaptığı hizmetlerle herkesin taktirini kazanan Başkan Saffet Mete’nin, Kaymakam beyle birlikte bu nazik ziyaretlerinden ailece büyük mutluluk duyduklarını ve bir hayli duygulandıklarını dile getirdi. Eski Nahiye Müdür Karacı; İyidere ilçesinde uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapmış olan, Başkan Saffet Mete’ye, amcasıyla birlikte İyidere’de o yıllarda vermiş oldukları hizmetlerle ilgili önemli hatıralarını anlatı. Başkan Mete, “Türkiye’nin genelinde o yıllarda belli bir nüfusa sahip olan yerler Nahiye olarak tanınıyordu. Devletin uygulaması böyleydi. Rahmetli belediye başkanı amcamla uzun yıllar birlikte çalışmış ve bugün bir asra yaklaşan ömrü ile İlçemizde uzun yıllar hizmet vermiş ve güzel hatıralar bırakmış siz eski nahiye Müdürümüzü evinizde, kıymetli kaymakam beyle ziyaret etmemizden ve sizleri sağlıklı görmemizden mutluluk duyduk. Çok sıcak misafirperverliğinize bizlerde teşekkür ediyoruz. Ayrıca o zor yıllarda ilçemize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı bu plaketle birlikte sizlere ailece teşekkürlerimizi sunmanın sevincini hep birlikte yaşamı olduk “ded

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş