İYİDERE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI METE; YENİDEN HİZMETE DEVAM

RİZE’NİN EN HIZLI GELİŞEN İLÇESİ İYİDERE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI METE; YENİDEN HİZMETE DEVAM Rize’nin batıdaki Trabzon iline sınır en hızlı büyüyen İyidere ilçesinde Belediye Başkanı Saffet METE ‘nın..

İYİDERE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI METE; YENİDEN HİZMETE DEVAM
Son Güncelleme: Bu Haber 127 views Whatsapp
RİZE’NİN EN HIZLI GELİŞEN İLÇESİ İYİDERE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI METE; YENİDEN HİZMETE DEVAM
Rize’nin batıdaki Trabzon iline sınır en hızlı büyüyen İyidere ilçesinde Belediye Başkanı Saffet METE ‘nın 5 yıllık hizmetleri taktir toplamaya devam ediyor.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALC
31Mart Yerel Yonetimler ve Mahalli İdare seçimlerinde Ak Partiden tekrar aday gösterilen İyidere Belediye Başkanı Saffet METE; “2019 yılından bugüne kadar ilçemize gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmenin gayretiyle kollarımızı sıvadık. İlçemizin kangren olmuş bir çok sorununu kısa vadede çözdük. Seçim beyannamemizde bulunan tüm hizmetleri görev süremizde tamamladık. Bu hizmetleri yaparken vatandaşımızın gönlünü almak, hayatını kolaylaştırmak için çabaladık. Yeni projeleri hayata geçirerek belediyemizin kurumsal anlamda alt yapısını güçlendirdik. Gelir kaynakları az olan bir belediye olmamıza rağmen; ilgili bakanlıklarla iletişimimizi güçlü tutarak, hizmetlerin ilçemize gelmesi için çabaladık. Ulaşımdan alt yapıya, Su, Kanalizyon ve Alt yapı hizmetlerinden Millet Bahçesine, yeni ve modern Belediye Hizmet Binasından, Dere ıslahlarından, Doğalgaz çalışmalarına. afetle mücadeleye, çevre düzenlemelerinden çocuk parklarına, sosyal alanlardan sosyal donatılara kadar bir çok hizmeti vatandaşımızla buluşturduk. Yaptığımız hizmetler sonucu Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleriyle yeniden Ak Parti İyidere Belediye Başkan adayı olarak görevlendirildik. İlk günkü şevkle ve aşkla ilk göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız hizmetleri daha ileriye taşımak için yeniden başlıyoruz. Vatandaşlarımızın, 31 Mart’ta tercihini yine çalışan üreten doğru belediyecilikten yana kullanacağına inancımız tamdır. İyidere, iradesini yatırımdan, projeden, kalkınmadan yana kullanacaktır. Bu süreçte bize destek olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, Milletvekilimiz,İl ve İlçe Teşkilatımız, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimize, Belediye Personelimize, vatandaşlarımıza ve aileme teşekkürü borç bilirim. Haydi bismillah.” şeklinde konuştu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş