İSTANBUL EMITT FUARINDA” GASTRO RİZE” RÜZGARI ESİYOR

     İSTANBUL EMITT FUARINDA” GASTRO RİZE” RÜZGARI ESİYOR… İSTANBUL EMITT FUARINDA İSTANBUL  EMITT  FUARINDA” GASTRO RİZE” RÜZGARI ESİYOR… Rize’nin Gastronomi alanında yöresel lezzetleri Rize Belediyesi tarafından Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm..

İSTANBUL EMITT FUARINDA” GASTRO RİZE” RÜZGARI ESİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 410 views Whatsapp
İSTANBUL  EMITT  FUARINDA” GASTRO RİZE” RÜZGARI ESİYOR…
    
İSTANBUL EMITT FUARINDA” GASTRO RİZE” RÜZGARI ESİYOR…
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
İSTANBUL EMITT FUARINDA

İSTANBUL  EMITT  FUARINDA” GASTRO RİZE” RÜZGARI ESİYOR…

Rize’nin Gastronomi alanında yöresel lezzetleri Rize Belediyesi tarafından Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’ te ziyaretçilerle buluşmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük dünyanın ise 5’inci büyük turizm fuarı olma özelliğini taşıyan EMITT fuarında Rize Belediyesi tarafından oluşturulan Rize standı estetik görünümü, misafirperverliği, tulum, kemençe ve atmacasıyla ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.

Geçtiğimiz yıl Rize’de Rize Belediyesi tarafından başlatılan GastroRize festivali tanıtım etkinlikleri renkli görüntülere sahne olmuş, ulusal ve yerel medyada yer almış ve şehrin Gastronomi alanında tanıtımına katkı sağlamıştı. Rize’de ki etkinliklerin ardından bu yıl Rize Belediyesi  Gastro Rize’nin İstanbul EMITT  fuarı içerisinde yer almasını sağlayarak şehrin yöresel mutfağının dünyaya tanıtılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Rize Belediyesi tarafından oluşturulan ve Rize’nin gezilip görülebilecek doğal güzelliklerinin görsel fotoğraflarıyla donatılan stand içerisinde şehrin tüm güzellikleri yer alıyor. Yöresel lezzetlerin, şehrin kültürel değerleri ve el sanatlarının da içerisinde yer aldığı alana gelen yerli ve yabancı misafirlere Rize’nin  Çayı, peçurası, sütlacı, baklavası, peyniri, helvası, baston ekmeği, simidi, fındığı, kivisi, hurması, mandalinası ve benzeri bir çok yemek ve meyve çeşidi görevliler tarafından misafirlere sergileniyor. Feritiko Rize bezi, bakır işlemesi, yöresel süs eşyaları, doğa fotoğraflarının da yer aldığı fuarda ziyaretçiler daha Rize’ye gelmeden ön bilgi sahibi oluyor.

Rize’nin turizm potansiyelini arttırmak amacıyla hazırlanan Rize standın da ayrıca Rize Belediyesi tarafından hazırlanan ve şehrin gezilebilecek turistik mekanları ile yaylalarının görsel ve bilgilerinin içerisinde yer aldığı “Rize’yi Keşfet” başlıklı broşürler gelen misafirlere dağıtılarak şehrimiz ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olmaları sağlanıyor

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş