İLETİŞİM, DEMOKRASİ, ADALET, GÜVENLİK, SEVGİ ve DOSTLUK İÇİNDE

Şiddetsiz Toplum Derneği, Kadın-Erkek Dayanışmasında, İş Birliğinde; İLETİŞİM, DEMOKRASİ, ADALET, GÜVENLİK, SEVGİ ve DOSTLUK İÇİNDE YAŞANAN AİLE, OKUL, ÜNİVERSİTE, KAMU ve ÖZEL İŞ YERLERİ KONULU SÖYLEŞİYE HAZIRLANIYOR Şiddetsiz Toplum Derneği,..

İLETİŞİM, DEMOKRASİ, ADALET, GÜVENLİK, SEVGİ ve DOSTLUK İÇİNDE
Son Güncelleme: Bu Haber 199 views Whatsapp

Şiddetsiz Toplum Derneği, Kadın-Erkek Dayanışmasında, İş Birliğinde;

İLETİŞİM, DEMOKRASİ, ADALET, GÜVENLİK, SEVGİ ve DOSTLUK İÇİNDE

YAŞANAN AİLE, OKUL, ÜNİVERSİTE, KAMU ve ÖZEL İŞ YERLERİ KONULU SÖYLEŞİYE HAZIRLANIYOR

Şiddetsiz Toplum Derneği, 22 Aralık 2023 Cuma günü, saat 14.00-17.00 arasında, Ankara’da, “Her Şey Ailede Başlar, Sevgi Öğretilebilir, Şiddet Önlenebilir” ana başlıklı bir söyleşi düzenleyecek.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Ankara, Konur 2 Sok. No: 26’da, Bahar Kafe ile Altı Üstü Bar-Kafe’nin bulunduğu binanın 3. katında düzenlenecek söyleşiye, Ankara’nın köy ve mahalle muhtarları ve heyet üyeleri, kamu ve özel kuruluşlar, yerel yönetimler, demokratik kitle örgütleri (STK), yazılı, görüntülü, sesli ve sosyal medya mensupları ile hiçbir kuruluşu temsil etmeyen gönüllüler davet ediliyor.

Söyleşide, Uzman Psikolog ve Şiddetsiz Toplum Derneği Başkan Yardımcısı Şenay Ölmez, “Her Şey Ailede Başlar, Sevgi Öğretilebilir, Bir Halk Sağlığı Sorunu Olan Şiddet Önlenebilir”, Dernek Onur Kurulu üyesi ve Ankara Barosu Avukatlarından Jülide Soybaş “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Haklar ve Adalete Erişim Yolları”, Dernek Başkanı, gazeteci-yazar Rıza Sümer “Kadın-Erkek Dayanışmasında, İş Birliğinde, Şiddetsiz, Temiz Türkiye ve Dünya İçin; Aile, Okul, Üniversite ve İş Yerlerinde İletişim, Demokrasi, Adalet ve Güvenlik” konularını işleyecekler.

Yapılacak başvurular, beklenen sayının üstünde olursa, söyleşiler, farklı katılımcılarla sürdürülecek.

Derneğin açıklamasında şunlar dile getirildi.

“Dernek, iş birliğine açık olarak, söyleşilerin Ankara’da belirli aralıklarla sürdürülmesi, öneri geldiği takdirde, diğer illerde de düzenlenmesi kararındadır.

Aile, okul, üniversite, kamu ve özel iş yerlerine yönelik bu söyleşilerin, insana, hayvana, çevreye ve doğaya yönelik şiddetin azalmasına, sevgi, şevkat, hoşgörü, saygı, dostluk ve barışın artarak yaygınlaşmasına katkıda bulunacağına güvenilmelidir.

“Türkiye evimiz, üstünde yaşayanlar ailemiz ve farklılıklar doğal zenginliğimiz” anlayışını ilke edinen Derneğimizin bu çabalarına destek vereceklerine inandığımız belediye başkanlıkları, kamu ve özel kuruluşlar, basınımız, meslek örgütleri ve STK kapsamındaki gönüllü kuruluşlarla yakın gelecekte, benzer söyleşileri iş birliği içinde düzenlemeye hazır olduğumuzu belirtiyor, öneri ve davet bekliyoruz.” denildi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş