İL BAŞKANI ALİM ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İL BAŞKANI ALİM ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Rize Merkez’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM “Gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz ”dedi. Haber: Bayram Ali..

İL BAŞKANI ALİM ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 392 views Whatsapp

İL BAŞKANI ALİM ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Rize Merkez’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM “Gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz ”dedi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Ayfer Koçal

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize Merkez’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Esnaflarla sohbet eden İl Başkanı İshak ALİM “ Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Her zaman dinamik, her zaman sahada bir teşkilat olan AK Parti Kadroları olarak bizde çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Ortak paydamız Rize, gayretimiz Rize’miz için ülkemiz için. Hep daha iyisinin peşindeyiz. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir arada olmaktan çok keyif alıyoruz. Gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz. Onları dinleyerek, talep ve önerilerini dikkate alıyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın derdi bizim derdimiz. Dünde böyleydi, bugünde böyle, yarında böyle olacak. Bizim siyasetimizin odak noktası insandır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın söylemi çalışmalarımızın merkezi olmuştur. Milletine âşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuz aynı şekilde devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde seçim zaferlerinin yanı sıra büyük badireleri de milletimizin destekleriyle atlattık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Çalışmalarımızı da bu minvalde yürütmeye devam edeceğiz.” diye konuştu. Yapılan ziyaretlerde İl Başkanı Alim’e, Rize İl Başkan Yardımcıları eşlik ediyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.