İL BAŞKANI ALİM; 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İL BAŞKANI ALİM; 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Ak Parti Rize İl Başkanı..

İL BAŞKANI ALİM; 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Son Güncelleme: Bu Haber 174 views Whatsapp

İL BAŞKANI ALİM; 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Rize İl Başkanı Alim mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin mesleğini ifa eden tüm basın sektörünün bu anlamlı günlerini en içten dileklerimle kutluyorum. Milli ve manevi değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini temel alan bir anlayışla görevini büyük bir özveriyle icra eden basın mensupları, demokrasimizin en büyük güvencesidir. Mesai kavramı olmaksızın zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde yurdumuzun her köşesinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında bilgilendiren gazetecilerimiz, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini ifa etmektedirler. Aynı zamanda vatandaşlarımız ve devlet arasında da önemli bir köprü görevini yerine getirmekteler. Bu kapsamda ülkemizde, bölgemizde ve ilimizdeki gelişmelerin aktarılması ve halkımızın bilgilendirilmesinde yerel basının da ulusal basının da etkin bir rolü bulunmaktadır. Gazetecilerimizin günümüze kadar başarı bir şekilde ifa ettikleri bu görevlerini bundan sonra da aynı duyarlılık, kararlılık ve heyecanla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getiren ulusal basın mensuplarımız ile ilimizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkılar sağlayan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; görevleri başında vefat eden gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş