İKİZDERE’YE 1.201.000 LİRAYA YENİ ÇÖP TOPLAMA ARACI

İKİZDERE’YE 1.201.000 LİRAYA YENİ ÇÖP TOPLAMA ARACI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Temiz İnsan, Temiz Çevre, Temiz İkizdere sloganıyla ilçede temizliği ön planda tutan MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz daha hızlı çöp..

İKİZDERE’YE 1.201.000 LİRAYA YENİ ÇÖP TOPLAMA ARACI
Son Güncelleme: Bu Haber 148 views Whatsapp

İKİZDERE’YE 1.201.000 LİRAYA YENİ ÇÖP TOPLAMA ARACI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Temiz İnsan, Temiz Çevre, Temiz İkizdere sloganıyla ilçede temizliği ön planda tutan MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz daha hızlı çöp toplama için yeni bir araç aldık dedi.

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptığı açıklamada’ ’Temizliği ön planda tutuyoruz. Yeni bir araca ihtiyacımız vardı çok şükür bunu da temin ettik Yeni çöp toplama aracımızın maliyeti yaklaşık 1.201.000 TL. Bunun 500 bini Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından hibe 700 bin lik bölümü de İller Bankası düşük kredi kotasından temin edilmiştir. Bu projede bize büyük destek olan bütün yetkililerimize teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş