İKİZDERELİ ESİN KÖYMEN AKP’Lİ RAKİBİ İKİZDERELİ KADEM EKŞİ İLE YARIŞTI

MALTEPE BELEDİYESİNİ İLK KEZ RİZELİ BİR KADIN KAZANDI MALTEPE BELEDİYESİNİ İLK KEZ RİZELİ BİR KADIN KAZANDI İKİZDERELİ ESİN KÖYMEN AKP’Lİ RAKİBİ İKİZDERELİ KADEM EKŞİ İLE YARIŞTI İSMET KÖSOĞLU 31 Mart..

İKİZDERELİ ESİN KÖYMEN AKP’Lİ RAKİBİ İKİZDERELİ KADEM EKŞİ İLE YARIŞTI
Son Güncelleme: Bu Haber 147 views Whatsapp

MALTEPE BELEDİYESİNİ İLK KEZ RİZELİ BİR KADIN KAZANDI

İKİZDERELİ ESİN KÖYMEN AKP’Lİ RAKİBİ İKİZDERELİ KADEM EKŞİ İLE YARIŞTI

İSMET KÖSOĞLU 31 Mart 2024 yerel seçimlerini İstanbul Maltepe’de, CHP belediye başkan adayı mimar Esin Köymen yüzde 58,93’lük oy oranıyla kazandı. Başkan Esin Köymen “işin zor kısmını hep birlikte başardık. Bundan sonraki süreç hepimiz için çok daha..

 

MALTEPE BELEDİYESİNİ İLK KEZ RİZELİ BİR KADIN KAZANDI

İKİZDERELİ ESİN KÖYMEN AKP’Lİ RAKİBİ İKİZDERELİ KADEM EKŞİ İLE YARIŞTI

İSMET KÖSOĞLU

31 Mart 2024 yerel seçimlerini İstanbul Maltepe’de, CHP belediye başkan adayı mimar Esin Köymen yüzde 58,93’lük oy oranıyla kazandı. Başkan Esin Köymen “işin zor kısmını hep birlikte başardık. Bundan sonraki süreç hepimiz için çok daha keyifli olacak” dedi.

İstanbul Maltepe’de Belediye Başkanlığını kazanan CHP adayı Esin Köymen aslen Rize İkizdere Rüzgârlı köyünden. 2019 seçiminde %52,7 oy oranıyla kazanan CHP’li Başkan Ali Kılıç’ın oranını da geçen Mimar Esin Köymen’in abisi Ercan Köymen’de o yıllarda Belediye Başkan Yardımcısıydı. CHP adayı Mimar Esin Köymen % 58,93 oranıyla Maltepe’de Belediye Başkanlığını ilk kez kazanan Kadın Başkan oldu. Maltepe Cumhuriyet meydanında seçmenlerine hitap eden Başkan Esin Köymen’’ işin zor kısmını başardık. Bundan sonra hizmet için herkesi kucaklayarak durmaksızın çalışmalara başlıyoruz. Biz Maltepe’de hep birlikte yeni bir tarih yazacağız. Hepimiz ortağı olacağız bu tarihin. O yüzden ben sizleri alkışlamak istiyorum önce. Öncelikle seçim sürecinde gösterdiğiniz emek için kutluyorum sizleri. Gerçekten hepimizin morallerinin bozulduğu bir dönemde çok güzel bir sonuç aldık. Sadece Maltepe’de değil, sadece İstanbul’un diğer ilçelerinde değil, İstanbul Büyükşehir Belediyemizde de çok güzel sonuçlar aldık, almaya da devam edeceğiz, emeklerinize yüreklerinize sağlık. Çünkü Maltepe’yi birlikte yöneteceğiz. Önce çocuklar demiştik, önce gençler ve kadınlar demiştik. Hep birlikte kuracağız yarınlarımızı. Bundan sonra Maltepe’de hep birlikte yepyeni bir yerel yönetim deneyimini yaşayacağız. Hep birlikte daha mutlu olacağız ve daha güzel bir yarını örgütleyeceğiz. Buradan doğru Türkiye’de iktidara giden yolu da açacağız”’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş