İKİZDEREDE AYI SALDIRISI

İKİZDEREDE AYI SALDIRISI TARKAN’IN YAYLASINDA AÇ KALAN AYILAR EVLERİ TAHRİP ETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Baharda aç kalan Boz Ayıların saldırısı devam ediyor. Rize- İkizdere ilçesinin Rüzgârlı Köyü yaylasında İsmail Bayrak, Yasin..

İKİZDEREDE AYI SALDIRISI
Son Güncelleme: Bu Haber 402 views Whatsapp

İKİZDEREDE AYI SALDIRISI

TARKAN’IN YAYLASINDA AÇ KALAN AYILAR EVLERİ TAHRİP ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Baharda aç kalan Boz Ayıların saldırısı devam ediyor. Rize- İkizdere ilçesinin Rüzgârlı Köyü yaylasında İsmail Bayrak, Yasin Tevetoğlu ve Mutlu Köymen’in evlerine pencereleri kırarak giren kimliği belirsiz Boz Ayılar maddi hasara yol açtı.

İkizdere’nin Rüzgârlı Köyü yaylasına Yasin Tevetoğlu, İsmail Bayrak ve Mutlu Köymen’e ait üç eve pencereleri kırarak giren kimliği belirlenemeyen Boz ayılar kap kaçakları dağıtarak maddi hasara sebep oldu. Her yıl ayıların zarar verdiğini söyleyen evinde hasar gören İsmail Bayrak’ bu ayılardan bıktık. Bahara çıktılar ama yine evlerimize saldırıyorlar. Önceki yıllarda böyle saldırılar olmazdı. Son birkaç yıldır evlerimizde gıda maddesi de bırakmadığımız halde gelerek kapı pencere kırarak eve giriyorlar her tarafı dağıtıyorlar. Devletimizin bu ayılara sahip çıktığı kadar vatandaşa da sahip çıkmasını istiyoruz. Evlerimizde meydana gelen zararı nasıl telafi edeceğiz. Bizde kendi önlemlerimizi alacağız artık. Nöbet tutarak hem evlerimizi hem arı kovanlarımızı koruyacağız’’ dedi.

Rüzgârlı Yaylasının aynı zamanda ünlü Pop sanatçısı Tarkan Tevetoğlu’nun da yaylası olduğu belirtildi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş