İKİZDERE ORTAOKULU 1974 MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

İKİZDERE ORTAOKULU 1974 MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Ortaokulundan mezun olan öğrenciler 49 yıl sonra buluşarak hasret giderdi. İkizdere Ortaokulunun 49yıl önce mezun olan öğrencileri İkizdere’de kahvaltıda buluştu.1974 mezunlarının..

İKİZDERE ORTAOKULU 1974 MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU
Son Güncelleme: Bu Haber 372 views Whatsapp

İKİZDERE ORTAOKULU 1974 MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Ortaokulundan mezun olan öğrenciler 49 yıl sonra buluşarak hasret giderdi.

İkizdere Ortaokulunun 49yıl önce mezun olan öğrencileri İkizdere’de kahvaltıda buluştu.1974 mezunlarının Kaymakamlık Sosyal tesislerinde ki kahvaltılı buluşmasına İşadamı İbrahim Ekşi ev sahipliği yaptı.49 yıl önce mezunlar adına konuşan İşadamı İbrahim Ekşi ‘’ 49 yıl önce Ortaokulda zor zaşrtlar altında yaya gelerek okuduk ve gurbet ellere dağılarak çeşitli iş kollarında çalıştık. Ben inşaatçıyım, aramızda çok sevdiğim akademisyen dostlarım arkadaşlarım var. Tahsil yapan arkadaşlarım bugün yurdumuzun birçok yerinde başarıyla görev yapmakta. Ben Tulumpınar köyünden ilçeye yaya gelerek okudum. Hepimize sağlıklı nice yıllar diliyorum bu buluşmamızı her sene nasip olursa tekrarlamak isteriz’’ dedi.

Cezaevinden Sosyal tesislere dönüştürülen mekândaki kahvaltıya İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram, emekli Vali Osman Ekşi Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, YÖK eski Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk, RTE Üniversitesinden Prof. Dr. Orhan Kemal Tavukçu, Eğitimci bürokrat Fethi Azaklı, emekli Eğitimci İbrahim Coşkun, MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun İkizdere görev yapan bazı kurum amirleri katıldı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş