İKİZDERE KAYMAKAMI MUHTARLAR FEDERASYONUNU ZİYARET ETTİ

İKİZDERE KAYMAKAMI MUHTARLAR FEDERASYONUNU ZİYARET ETTİ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına seçilen yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram ’Başkan Remzi Güzel ve yönetime hayırlı..

İKİZDERE KAYMAKAMI MUHTARLAR FEDERASYONUNU ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 140 views Whatsapp

İKİZDERE KAYMAKAMI MUHTARLAR FEDERASYONUNU ZİYARET ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına seçilen yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram ’Başkan Remzi Güzel ve yönetime hayırlı olsun diyerek tebrik etti.

İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram’ın ziyaretinden memnunluk duyduğunu söyleyen Başkan Remzi Güzel’’ Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İkizdere Kaymakamımız Mustafa Salih Bayram’ın nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine şahsım ve yönetim kurulumun adına teşekkürlerimi sunuyorum. Rize Muhtarlar Federasyonu olarak ilimizdeki bütün köy ve mahallelerde Muhtarlarla birlikte hizmet için eleleyiz. Kaymakamımıza tebrik ziyareti için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kaymakam Mustafa Salih Bayram’’ yeni seçilen Başkan ve yönetimini tebrik ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.