İKİZDERE HAYALILAR DERNEĞİ İSTANBULDA TOPLANDI

İKİZDERE HAYALILAR DERNEĞİ İSTANBULDA TOPLANDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF)’e bağlı İkizdere HAYALILAR dernek lokalinde üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular. Eskice ( Yukarı Haya) Çataltepe (..

İKİZDERE HAYALILAR DERNEĞİ İSTANBULDA TOPLANDI
Son Güncelleme: Bu Haber 343 views Whatsapp

İKİZDERE HAYALILAR DERNEĞİ İSTANBULDA TOPLANDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF)’e bağlı İkizdere HAYALILAR dernek lokalinde üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular.

Eskice ( Yukarı Haya) Çataltepe ( Aşağı Haya) olarak yaklaşık 22 akrabadan ve 3 bin nüfuslu iki köyden oluşan dernek İstanbul Pendik’te faaliyet göstermekte olan Derneğin lokalinde yapılan kahvaltılı toplantıya dernek üyelerinin yoğun katılım sağladığı gözlendi. Yapılan toplantıda derneği daha iyi hizmetler verebilmesi ve yaşatılabilmesi için gelirlerin daha fazla nasıl artırılacağı, dernek giderlerinin nasıl karşılanacağı tartışıldı. Toplantıda derneğin kısa zaman içerinde kendine ait bir yere sahip olunması için uygun yer ve şartlarda bir yerin satın alınması yönünde fikir birliğine varıldı. Ayrıca eski dernek başkanı Süleyman Durmuşoğlu başkanlığında daha önce kurulan cami yaptırma derneği ile birlikte köyde bulunan eski caminin yıkılarak yerine yeni cami yapma projesi hakkında üyelere bilgi verdi.

İkizdere Hayalılar Derneği Başkanı Yaşar Sancak yaptığı açıklamada ‘’köylülerimizle birlikte derneğimizin güncel sorunları, derneğimize ve köylülerimize ait bir merkez kazandırılması hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Toplantımıza katılarak gerek fikri ve gereksede merkezimiz olarak yeni bir yer alınabilmesi yönünde bir tasarrufta bulunulması durumunda gerekli maddi katkıyı sağlayacağını ifade eden tüm köylülerimize teşekkür eder, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Köylülerimizle birlikte derneğimizin güncel sorunları, derneğimize ve köylülerimize ait bir merkez kazandırılması hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Toplantımıza katılarak gerek fikri ve gerekse de merkezimiz olarak yeni bir yer alınabilmesi yönünde bir tasarrufta bulunulması durumunda gerekli maddi katkıyı sağlayacağını ifade eden tüm köylülerimize teşekkür eder, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Köyümüz İkizdere’nin uzak fakat güzel bir köyüdür. Kışın kar dolayısıyla kapalı olan köyümüz yaz mevsiminde çok göç alıyor. Köyde hayvancılık çok az, Balımız Anzer Balı kalitesinde olan HAYA Balının üretim ve tanıtımını daha iyi yapacağız’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.