İKİZDERE BELEDİYESİ İMKÂNI YETTİĞİNCE ÇALIŞIYOR

BELEDİYEDEN YOL ÇALIŞMASI İKİZDERE BELEDİYESİ İMKÂNI YETTİĞİNCE ÇALIŞIYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere’de Mahalle yollarındaki Belediye çalışması devam ediyor. Yeşilyurt Mahallesindeki keskin virajı tıraşlama çalışmasını yerinde gören MHP li Belediye Başkanı Hakan..

İKİZDERE BELEDİYESİ İMKÂNI YETTİĞİNCE ÇALIŞIYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 204 views Whatsapp

BELEDİYEDEN YOL ÇALIŞMASI

İKİZDERE BELEDİYESİ İMKÂNI YETTİĞİNCE ÇALIŞIYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere’de Mahalle yollarındaki Belediye çalışması devam ediyor. Yeşilyurt Mahallesindeki keskin virajı tıraşlama çalışmasını yerinde gören MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz’’ dedi.

Yeşilyurt Mahallesindeki keskin virajı ortadan kaldırmak için başlatılan çalışmayı yerinde inceleyen MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Bu zor zamanlardan çalışarak, üreterek çıkacağız inşallah. İlçemiz Yeşilyurt Mahallesi ve molla bahadır küme evleri mevki kesişme noktasında ( petrolün arkası) yılların sorunu geçiş güvenliği noktasında yarı güvenli geçiş için rehabilite ediyoruz. Öncelikle üst noktada şev alarak devamında püskürtme beton yaparak bu bölgeyi halkımızın güvenle kullanabileceği bir hale getireceğiz. Bu projede bize büyük destek veren özel müteşebbis inşaat firmalarımız İrem İnş Aş, Cengiz İnş Aş, Bamtaş hafriyat ve Havuzlar İnş sahibi Yasin Havuz ve İkizdere Belediyesi fen işleri ekiplerime İlçem adına şükranlarımı sunuyorum. Daha sürdürülebilir bir İkizdere için var gücümüzle çalışıyoruz. Rabbim bizi bize güvenenlere mahcup etmesin inşallah’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş