İKİZDERE BELEDİYESİ HAYVANLARI UNUTMADI

İKİZDERE BELEDİYESİ HAYVANLARI UNUTMADI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kar yağmasıyla aç ve açıkta kalabilecek sokak hayvanlarını unutmayan İkizdere Belediyesi yem yardımında bulundu. Kar yağmasıyla mağdur olan sokak hayvanlarına yem yardımı yaptıklarını söyleyen..

İKİZDERE BELEDİYESİ HAYVANLARI UNUTMADI
Son Güncelleme: Bu Haber 283 views Whatsapp

İKİZDERE BELEDİYESİ HAYVANLARI UNUTMADI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kar yağmasıyla aç ve açıkta kalabilecek sokak hayvanlarını unutmayan İkizdere Belediyesi yem yardımında bulundu.

Kar yağmasıyla mağdur olan sokak hayvanlarına yem yardımı yaptıklarını söyleyen MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ ’sokakta, dışarda kalanlarda Allah’ın yarattığı canlılardır. Kedi ve köpeklerden dışarda kalarak açlık çeken olduğunu söylediler. Bu ihtiyaca duyarsız kalamazdık. Belediye olarak imkânlarımız dâhilinde yem yardımı yapıyoruz. Dışarısı kar boran. Mahallelerimizde kış dolaysı ile nüfus boşalması var sessiz canlarımız (kedi ve köpek) yemek bulmada zorlanıyor ve açık olan mahalle sakinlerimizin kapılarına doluşuyor. Sağ olsunlar mahalle sakinlerimiz büyük destek veriyor bu canlara, olabildiğince kapı önlerine sokak hayvanları için bir kap yemek koyuyor. Bizler de bu güzel yürekli insanlarımızın yüklerini hafifletmek için bizlere destek olan yüce gönüllü güzel insanların desteği ile aldığımız mamaları mahallelimize dağıtıyoruz. Destek olan yüce gönüllü insanlarımızdan Allah razı olsun.-Her kim bir açı doyura bin açı doyurmuş gibi sevap alır’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş