İKİ GÜNDÜR ARANAN HATİCE BALCI 20 KM UZAKTA GÜNEYCE KÖYÜNDE BULUNDU

  İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçenin Ilıca köyünde Hatice Balcı(50)isimli kadın dünden bu yana yapılan bütün aramalar sonucu Ilıca köyünden yaklaşık 20 km uzakta Güneyce köyünde arama kurtarma ekipleri tarafından derede bulundu…

İKİ GÜNDÜR ARANAN HATİCE BALCI 20 KM UZAKTA GÜNEYCE KÖYÜNDE BULUNDU
Son Güncelleme: Bu Haber 260 views Whatsapp

 

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçenin Ilıca köyünde Hatice Balcı(50)isimli kadın dünden bu yana yapılan bütün aramalar sonucu Ilıca köyünden yaklaşık 20 km uzakta Güneyce köyünde arama kurtarma ekipleri tarafından derede bulundu.

Hatice Balcı adlı kadının 3 gün önce İstanbul’dan İkizdere’ye geldiğini söyleyen köylüleri 4 çocuk annesi kadının Ilıca köyünde yaşayan annesine yardım etmek istediği ve bu amaçla köyüne üç gün önce gelmişti. Dün dere kenarındaki arazilerinde ot toplarken birden kaybolmuş ve aranmaya başlanmıştı. Şizofren rahatsızlığı olduğu söylenen kadının cesedine bugün saat 17.300 sularında İkizdere ilçesinin Güneyce köyü mevkiinde arama kurtarma ekipleri tarafından ulaşıldı. Gerekli inceleme yapılması için cesedi İkizdere Hastanesine kaldırıldı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş