İKİ BERABERLİK VE BİR GALİBİYET

İKİ BERABERLİK VE BİR GALİBİYET NECATİ DİLİ   GÖZLEM İki penaltı atışı iki gol ve gelişen ataklarda iki gol daha, iki gol hurk adına penaltıdan geldi. Diğer iki golde Miya ile..

İKİ BERABERLİK VE BİR GALİBİYET
Son Güncelleme: Bu Haber 246 views Whatsapp

İKİ BERABERLİK VE BİR GALİBİYET

NECATİ DİLİ   GÖZLEM

İki penaltı atışı iki gol ve gelişen ataklarda iki gol daha, iki gol hurk adına penaltıdan geldi. Diğer iki golde Miya ile geldi tarihlerinde Çaykur Rizespor ve Malatya spor karşılaşmaları beraberlikle sonuçlanmadı.  Bu haftada oynanan müsabakadan beraberlik çıkmazken Çaykur Rizespor üç puanı dört golle aldı. ÇAYKUR Rizespor üç haftada iki beraberlik alırken bir haftada bay geçti. Bu hafta Malatya deplasmanından galibiyetle dönen taraf oldu.

 

Her iki takımda oyuna kontrollü başladı.  İlk 20 dakika içerinde Her iki takımın pozisyonu yok. İlk tehlikeli tak Malatya spordan geldi. Kalesi Tarık’ın müdahalesine rağmen boşta kalan topu savunma çıkardı gole izin vermedi.

Bu kez Çaykur Rizespor’un Benhur ile gelişen tehlikeli atakta Malatya spor kalecisi topu kornere attı. Bu dakikaya kadar iki tehlikeli atak izledik. Takımlar pozisyonları değerlendiremediler.

35. Dakikada Mithat Pala ceza sahasında Malatya sporlu oyuncu Buğra tarafından Düşürüldü hakem direk kırmızı kart çıkardı Buğra takımını bir eksik bıraktı. Orta hakem vara gitti pozisyonu inceledi Orta noktayı gösterdi. Dakikalar 39 gösterilirken Hurk un kullandığı penaltı atışı golle sonuçlandı. Hulk ligde ilk golünü atmış oldu.

Pozisyonlara girilince penaltıda oluyor golde geliyormuş. Oyunun duraklamaları ile İlk yarıya 9 dakika uzatma gösterildi.

İKİNCİYARI

İkinci yarının başlaması ile her iki takımda aynı oyuncularla oyuna devam etti. Değişiklikler sonra oldu.

İkinci yarıya tam üç gol daha sığdı. Bu üç golde Çaykur Rizespor tarafından atıldı. Biri yine penaltıdan geldi. İlk penaltının ardından 47. dakikada Ceza sahası içeresinde topun Malatya sporlu oyuncunun eline çarpmasıyla hakem Malatya spordan Burak’a çift sarıdan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı Malatya spor bu dakikadan sonra Dokuz kişi kaldı İlk golünü atan Hurk penaltı vuruşuyla kendisinin ikinci takımının da ikinci golünü atan isim oldu. Dakika 49 gösteriyordu.

Malatya spor iki eksik kalırken Çaykur Rizespor atağında Miya  ceza sahası içeresinde şık bir vuruşla skoru  3.0 yaptı. Yine aynı futbolcu 73. Dakikada maçın skorunu belirledi.

Deplasmanda galibiyetle dönmek ve üç puanla. Alacağın her puan veya puanlarla yukarı basamaklara doğru tırmanırsın. Bu galibiyet Galibiyetle serisinin başlangıcı olsun diyelim. Üç maçta iki beraberlik ve bir galibiyet  alan atmacaların puanı beş. Yukarılara tırmanacak galiba

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş