İDAK YENİ ARACINA KAVUŞTU

-ARAMA KURTARMA VE DOĞAL AFETLERDE ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURAN İKİZDERE ARAMA KURTARMA (İDAK)HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE MODERN ARACINA KAVUŞTU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- 2016 yılında dönemin Kaymakamı Halil İbrahim Kazar tarafından ilçedeki gönüllülerin..

İDAK YENİ ARACINA KAVUŞTU
Son Güncelleme: Bu Haber 373 views Whatsapp

-ARAMA KURTARMA VE DOĞAL AFETLERDE ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURAN İKİZDERE ARAMA KURTARMA (İDAK)HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE MODERN ARACINA KAVUŞTU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- 2016 yılında dönemin Kaymakamı Halil İbrahim Kazar tarafından ilçedeki gönüllülerin katılımıyla kurulan İkizdere Arama Kurtarma Ekibi(İDAK)olay ve doğal afetlere daha hızlı ve zamanında müdahale edebilmek amacıyla modern yeni bir araca kavuştu.

İkizdere Kaymakamlığı öncülüğünde, İkizdere Belediyesi ve ilçe hayırseverlerin desteğiyle İDAK (İkizdere Arama Kurtarma) Ekibine arama kurtarma çalışmalarında kullanılabilecek nitelikte tam donanımlı 4×4 arazi aracı bağışlayarak destekte bulunuldu. İlimizin Arama Kurtarma alanında sivil toplum kuruluşlarından olan İDAK (İkizdere Arama Kurtarma) toplumun can güvenliği adına hayati önem taşıyan arama kurtarma çalışmalarında hız kazandırmak amacıyla tam donanımlı 4×4 arazi aracı İlçe merkezinde teslim alırken bir konuşma yapan Kaymakam Cafer Kaymakçı’’İDAK, trafik kazası, heyelan, ,doğal afetlerde ve diğer doğa kazalarında yetki ve imkanı dahilinde tüm koşullarda, zor durumda kalmış, yardıma ihtiyacı olan, yardım talep eden herkesin yardımına koşan; ilçemiz ve ilimizin için büyük önem arz eden bir sivil toplum kuruluşudur aracın alınmasında destekte bulunan ilçemiz Belediyesi ve hayırsever iş adamlarımıza ilçem adına teşekkür ediyorum ” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.