İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU İLE VALİ İDRİS AKBIYIK HAKKÂRİ’DE KAR MAĞARASINDA

MAYIS AYINDAKAR MAĞARASI GÖRÜNTÜSÜ İLGİ ÇEKTİ İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU İLE VALİ İDRİS AKBIYIK HAKKÂRİ’DE KAR MAĞARASINDA İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ/RİZE-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Vali İdris Akbıyık’ın Hakkâri’de kar mağarasında..

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU İLE VALİ İDRİS AKBIYIK HAKKÂRİ’DE KAR MAĞARASINDA
Son Güncelleme: Bu Haber 451 views Whatsapp

MAYIS AYINDAKAR MAĞARASI GÖRÜNTÜSÜ İLGİ ÇEKTİ

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU İLE VALİ İDRİS AKBIYIK HAKKÂRİ’DE KAR MAĞARASINDA

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ/RİZE-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Vali İdris Akbıyık’ın Hakkâri’de kar mağarasında dinlenmek için verdikleri fotoğraf çok dikkat çekti.

2018 yılında atandığı Hakkâri Valiliğinde başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Vali İdris Akbıyık asayiş konusunda gösterdiği önem ve hassasiyeti dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yakın takibinde. Bölgedeki huzur operasyonlarında sık sık Hakkâri’ye gelerek çalışmaları yerinde gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu son gelişlerinde dağdaki güvenlik kuvvetlerini ziyaretinde Mayıs ayında yer yer 3-4 metre kar kalınlığında açılan bir mağarada bir süre dinlendi. Vali İdris Akbıyık ile birlikte kar mağarasında dinlenen Bakan Vali ile sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mayıs ayındaki Hakkâri’deki kar mağarasının benzerini Rize Ovit Dağında da görmüştük. Ovit Tüneli hizmete girmeden önce Rize-Erzurum karayolunda Nisan-Mayıs aylarında kar mücadelesi yapan Karayolları ekipleri yol kenarında dinlenmek için böyle mağaraları iş makineleriyle açardı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.