HUZUR ŞEHRİ HAKKÂRİ’DE SPOR VAR

HUZUR ŞEHRİ HAKKÂRİ’DE SPOR VAR 283 SPORCUNUN KATILDIĞI TEKERLEKLİ TÜRKİYE KAYAK ŞAMPİYONASI YÜKSEKOVA İLÇESİNDE YAPILDI İSMET KÖSOĞLU Rize’de görev yapan önemli ve başarılı bürokrat Vali İdris Akbıyık’ın faaliyetleri Hakkâri ilinde..

HUZUR ŞEHRİ HAKKÂRİ’DE SPOR VAR
Son Güncelleme: Bu Haber 192 views Whatsapp

HUZUR ŞEHRİ HAKKÂRİ’DE SPOR VAR

283 SPORCUNUN KATILDIĞI TEKERLEKLİ TÜRKİYE KAYAK ŞAMPİYONASI YÜKSEKOVA İLÇESİNDE YAPILDI

İSMET KÖSOĞLU

Rize’de görev yapan önemli ve başarılı bürokrat Vali İdris Akbıyık’ın faaliyetleri Hakkâri ilinde de kendini gösteriyor.

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Tekerlekli Kayak Türkiye Åžampiyonası Hakkâri-Yüksekova ilçesinde yapıldı. Yüksekova ilçesinde Vali/Belediye BaÅŸkanı Ä°dris Akbıyık, 283 sporcunun katıldığı ÅŸampiyonanın startını vererek, yarışmacılara baÅŸarılar diledi. Vali-Belediye BaÅŸkanı Ä°dris Akbıyık Yüksekova ilçesi Yürekli Köyünde ÅŸenlik havasında yoÄŸun bir katılınla gerçekleÅŸtirilen Tekerlekli Kayak Türkiye Åžampiyonası’nda sporcu ve vatandaÅŸlarla birlikte halay çekti. Vali Ä°dris Akbıyık vatandaÅŸlar ve çocuklarla halk oyunlarında oynaması ilgi çekti

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriÅŸ
betnis
yakabet giriÅŸ