HUSUMETLİ AKRABALARI VALİ BARIŞTIRDI

  İSMET KÖSOĞLU Yıllar önce Rize-İkizdere İlçesi Kaymakamlığındaki başarılı çalışmalarını Hakkâri’de Vali Belediye Başkanı olarak devam ettiriyor. Hakkâri Vali ve Belediye Başkan İdris Akbıyık’ın halkla ilişkilerini ön planda tutması vatandaşlar..

HUSUMETLİ AKRABALARI VALİ BARIŞTIRDI
Son Güncelleme: Bu Haber 428 views Whatsapp

 

İSMET KÖSOĞLU

Yıllar önce Rize-İkizdere İlçesi Kaymakamlığındaki başarılı çalışmalarını Hakkâri’de Vali Belediye Başkanı olarak devam ettiriyor.

Hakkâri Vali ve Belediye Başkan İdris Akbıyık’ın halkla ilişkilerini ön planda tutması vatandaşlar tarafından da çok takdir ediliyor. Hakkâri’de aralarında uzun süredir husumet bulunan akrabaları bir araya getirerek barışmaları konusunda çaba gösteren Vali İdris Akbıyık’’ bu zamanda husumet olmamalı’’ dedi. Açar ve Akar akrabalarının husumet konusunu çözmek amacıyla kanaat önderleriyle bir araya geldiklerini söyleyen Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık’’ İlimizdeki kanaat önderlerinin gayretleri girişimleri ile aralarında husumet bulunan Açar ve Akar ailelerini bir araya getirilerek barış yolunda önemli bir adım atıldı. Bu çağda husumet olmamalı. Açar ve Akar akrabalarımızın barış içinde yaşamasını istiyorum. Bugün önemli kararlar alındı ve bütün akrabaların barış konusunda olumlu çabalarını gördüm’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş