HERŞEY RİZE SPOR İÇİN

HERŞEY RİZE SPOR İÇİN Değerli Rize Sporlular ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte yeni bir heyecanla başlamış olduğumuz süper lig e çıkma yarışında olan takımımız için gözlemlerimi siz değerli futbol severlerle..

HERŞEY RİZE SPOR İÇİN
Son Güncelleme: Bu Haber 276 views Whatsapp

HERŞEY RİZE SPOR İÇİN

Değerli Rize Sporlular ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte yeni bir heyecanla başlamış olduğumuz süper lig e çıkma yarışında olan takımımız için gözlemlerimi siz değerli futbol severlerle paylaşmak istiyorum.

Devre arası eksik bölgelerimize yapmış olduğumuz transferlerle kadromuzun daha da güçlendiğini gözlemlemiş olduk.

Yani iyi bir sağ bek iyi bir orta saha iyi bir defans bazı yöneticilerin ve hücum hattında almamız gereken kenar forvet ve merkezde alacağımız iyi bir hücum oyuncusuyla birlikte bu ligi götüreceğiz kanısına varmıştım.

Tabi’i ki ilk yarı biterken bu işin Bülent korkmaz la olmayacağını defalarca dile getirdik.

Gelinen nokta da gördük ki Rize spor kulübünde kararlar alınırken sadece kulüp başkanı tarafından alınamadığı karar merceği olarak siyasetin de güçlü olduğu aşikâr olmuştur.

Çünkü kulüp başkanı ve birçok yöneticinin de Bülent korkmaz la bu işin gitmeyeceğini bir hoca değişikliğinin olması gerektiği kanısına varılmıştı.

Bülent korkmaz neden gitmeli

1-süper lig de dâhil yaklaşık 35 maçtır Rize spor takımının başında olan Bülent korkmazın hiçbir alanda gelişim kaydedememiştir.

2- hiçbir futbolcunun performansını yukarı çekememiştir.

3-mevcut kadro üzerinde bir sistem oturtamamış ve sistemi olmayan birtakım yaratmıştır

4-mevcut kadro içinde olan birçok futbolcuyla ego sorunları yaşamış takımdaki aidiyet duygusunu ortadan kaldırmıştır.

5- sahada sergilenen futbolun ve futbolcu performanslarının bir türlü istenilen seviye ye getirememiştir.

6-takım içindeki bazı yıldız oyuncularla sorunlar yaşamış bir kaçı kadro dışı bırakılmış bir kaçı da egoları yüzünden haftalarca oynatılmayıp takımın puan kaybına sebebiyet vermiştir.

7-bütün bu etkenleri göze alarak ne şehir nede futbol severler tarafından benimsenmeyen ve istenilmeyen bir teknik adam haline gelmiştir.

Son olarak da şunları söylemek istiyorum şahsi fikrim Bülent korkmaz la bu ligde şampiyon olamayacağımızı yol yakınken bir an önce yeni bir teknik adam la anlaşılarak lige devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum saygılarımla.

İSMET SATIR

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş