Hemşin ilçesi Akyamaç Köyü’nde yangın

Hemşin ilçesi Akyamaç Köyü’nden 2 Nisan 2024 tarihinde saat 11.00 civarında gelen yangın ihbarına, 11:30’da 1 arazöz, 4 ilk müdahale aracı ve 24 personel ile müdahale edilmiştir. Yangın, yerleşim yerlerinden..

Hemşin ilçesi Akyamaç Köyü’nde yangın
Son Güncelleme: Bu Haber 123 views Whatsapp

Hemşin ilçesi Akyamaç Köyü’nden 2 Nisan 2024 tarihinde saat 11.00 civarında gelen yangın ihbarına, 11:30’da 1 arazöz, 4 ilk müdahale aracı ve 24 personel ile müdahale edilmiştir. Yangın, yerleşim yerlerinden uzakta olup, örtü yangını şeklinde seyretmiştir.

Yangının etrafı güvenli hat ile çevrelenmiş olup tehlike arz etmemektedir. Yangın alanına ulaşımın olmaması, arazinin çok eğimli olması ve örtü yoğunluğunun fazla olması nedeniyle içeride kalan örtü tabakası kısmen duman ve havanın kararmış olmasıyla alev görüntüsü oluşturmaktadır. Ekipler gece boyunca müdahale ve takibe devam etmektedir.https://gazete53.com/hemsin-ilcesi-ak…c-koyunde-yangin/

Hemşehrilerimizin endişelenmesine gerek yoktur, durum kontrol altındadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

HEMŞİN KAYMAKAMLIĞI

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş