HAYDE GASTRO RİZE GÜNLERİNE

HAYDE GASTRO RİZE GÜNLERİNE Bu ay üçüncüsü başlayacak olan Gastro Rize günlerinde Rize Beledide başkanı Rahmi Metin Rize deki basın mensuplarıyla bir araya gelerek Rize Ramada otelde Gastro günleri tanıtımında..

HAYDE GASTRO RİZE GÜNLERİNE
Son Güncelleme: Bu Haber 177 views Whatsapp

HAYDE GASTRO RİZE GÜNLERİNE

Bu ay üçüncüsü başlayacak olan Gastro Rize günlerinde Rize Beledide başkanı Rahmi Metin Rize deki basın mensuplarıyla bir araya gelerek Rize Ramada otelde Gastro günleri tanıtımında bulundu.

Belediye başkanı Metin: Yaptığı açıklamada tabiki balımız, hamsimiz, bu sofrada organik, total ve organik ürünlerimiz,14 Coğrafi ürünümüz standardı oluşturmakta bu festivalleri Rize’yi, Rize’nin tanıtımı için yapıyoruz.

Özellikle doğal ve tabiat güzellikleriyle, yanında Rize’nin yöresel ürünleri, yeme, içme, ürünlerin ide bütün dünyaya tanıtıyoruz. Diye sözlerini sürdüren Rize belediye başkanı Rahmi Metinin açıklamalarının tamamı aşağıdaki videoda mevcuttur.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş