Hayatım boyunca da unutmayacağım bu mutlu günü birlikte yaşadık.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ TFSKD Saygı değer Genel Başkanımız Hüseyin Doğanın en mutlu günü. Tek oğlu olan Cavit Doğanın düğününe Genel Merkez yönetim kurulunun değerli yöneticileri ve bazı şube başkanlarımızda..

Hayatım boyunca da unutmayacağım bu mutlu günü birlikte yaşadık.
Son Güncelleme: Bu Haber 173 views Whatsapp

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

TFSKD Saygı değer Genel Başkanımız Hüseyin Doğanın en mutlu günü. Tek oğlu olan Cavit Doğanın düğününe Genel Merkez yönetim kurulunun değerli yöneticileri ve bazı şube başkanlarımızda Başkanı bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar Türkiye’nin çeşitli illerinden  gelerek Antalya’da Genel başkanımıza eşlik ettiler. Düğünü gidemeyen arkadaşlarda gerek telefonlarla gerek mesajlarla katılarak bu anlamlı günü kutladılar.

Doğan ailesine Dili ailesi olarak ve Rize TFSKD olarak mutluluklar dileriz.

Sayın Doğan ailesine tebriklerimizi sunuyoruz.

Genel Başkanımız Hüseyin Doğanın mesajını aynen yayınlıyorum.

Tek evladım olan Cavit Onur Doğan’ın Düğününe katılan, Mehmet Ali Bıyıklı Başkanıma ve değerli eşine, Engin Komutanıma ve değerli eşine, Mehmet Bıyıklı hocama, Yasin Değerli ve Ahmet Akyüz Başkanıma, Metin Kul Başkanıma ve değerli eşine, Süleyman Karadaş Başkanıma ve değerli eşine, İlhan Karabulut hocama ve değerli eşine, Mehmet Özlü Başkanıma ve değerli eşine, Dilaver Gürbüz Başkanıma, Can Murat Yenisöz Başkanıma, Nuri IŞIK Başkanıma, Zafer Koç başkanıma, İzmir Şube Başkanım Servet Kaya, Bşk.Yrd.Selçuk Sezer’e, Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Gaziler ve İlker Aydın’a Merhum Ercan Çelik’in oğlu Yusuf Çelik’e ve Düğünüme gelemeyip, Gelen arkadaşlarıma vekalet veren Başkanlarıma ve telefonla arayarak tebrik eden Başkanlarıma çok teşekkür ederim. Hayatım boyuncada unutmayacağım bu mutlu günü birlikte yaşadık. İyiki varsınız. Biz Büyük Bir Aileyiz.

HABER: NECATİ DİLİ/ RİZE

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.