HASAN İÇİN KARADENİZ TEK YÜREK OLDU

HASAN İÇİN KARADENİZ TEK YÜREK OLDU Özel bir televizyon kanalında yayımlanan, “O Ses Türkiye” yarışmasında Artvin Yusufeli’li genç Hasan Koçak finale yükselmeyi başardı. Haber: Bayram Ali Kavalcı TV8 ekranlarında yayınlanan..

HASAN İÇİN KARADENİZ TEK YÜREK OLDU
Son Güncelleme: Bu Haber 393 views Whatsapp

HASAN İÇİN KARADENİZ TEK YÜREK OLDU

Özel bir televizyon kanalında yayımlanan, “O Ses Türkiye” yarışmasında Artvin Yusufeli’li genç Hasan Koçak finale yükselmeyi başardı.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

TV8 ekranlarında yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasında Oğuzhan Koç’un takımında yer alan Hasan Koçak, 21 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de “O Ses Türkiye” finalinde sahne alacak. Final bölümü canlı olarak yayınlanacak olan ve birincinin SMS oylarıyla belli olacağı yarışmada, Hasan Koçak’a SMS (Kısa Mesaj) ile destek olmak üzere tüm hemşerilerimizi TV8 ekranlarına bekliyor. Genç şarkıcı Hasan Koçak, Artvin Yusufelili olup, Erzurum Atatürk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş