HANTAL BİR YAZIYA CEVABIMDIR

HANTAL BİR YAZIYA CEVABIMDIR Koca yaşa gelmiş bir büyüğüme yazıp yazmamakta önceleri tereddüt ettim. Yazıyı bir kere daha okudum. Hayatım boyunca Ahmet Mesut Yılmaz Bey’e hiç oy vermedim. Kapı kapı..

HANTAL BİR YAZIYA CEVABIMDIR
Son Güncelleme: Bu Haber 597 views Whatsapp

HANTAL BİR YAZIYA CEVABIMDIR
Koca yaşa gelmiş bir büyüğüme yazıp yazmamakta önceleri tereddüt ettim. Yazıyı bir kere daha okudum. Hayatım boyunca Ahmet Mesut Yılmaz Bey’e hiç oy vermedim. Kapı kapı ev ev Recep Tayyip Erdoğan Bey ile dolaşırken bize torba bot diyen bir şahıs üç kez bu şehre başbakanlık yapmış her dönem Rize’den milletvekili adayı olmuş Merhum Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin Rize’de yapılmakta olan havaalanına verilmesini istediğimiz için oldukça mesnetsiz seviyesi bir üslupla eleştiriyor. Siz bu görüşe katılmayabilirsiniz. Benim gibi düşünmeyen yaşamasın mantığında olabilirsiniz. Ama sizin gibi düşünmeyenlere hakaret edemezsiniz.

SİZİ GİDİ KRAL ÖLDÜ YAŞASIN YENİ KRALCILAR SİZİ
Kendisini Sayın Cumhurbaşkanımızın sevdalısı bizi ise karşıtı göstererek siyasi yalakalık yapıyor. Ülkesine milletine faydalı olmuş isimler vefat edince unutulmasınlar gayesiyle hizmet ettikleri yerlerde yatırımlara isimleri verilir. Yaşarken hizmetleri eserleri onları zaten yaşatıyordur. Allah cc Tayyip Beye uzun ömür versin… Ya yarın gerçek âleme göç durumu olsa inanın bu çirkef sözleri yazan değil biz isminin yaşatılması için biz uğraş vereceğiz. Bu tarz adamlar kral öldü yaşasın yeni kral düşüncesinde adamlardır.

İŞTE GERÇEK KRİPTO
Sizi gidi hazırcılar sizi diyerek yatırımlara karşı çıktığımızı ve vatan hainleriyle ortak hareket ettiğimizi ima etme cüretinde bulunuyor. Kripto fetöcuların yaptığı gibi kendisi gibi düşünmeyene hemen hain damgasını vuruyor. Zevallı mı desem, ne desem bilemiyorum… Baştan aşağı saçma sapan hareket içeren yazıda kendisini övmeyi de ihmal etmeyen şahıs havaalanı ismi Ahmet Mesut Yılmaz olsun diyenlere “Hanginiz sene önce havalimanı için iki satır yazı mı yazdınız? Korkudan ödünüz patlıyordu. Recep Tayyip ERDOĞAN bu havalimanını yapmasın diye tabiri caizse yağmur duasına çıkıyordunuz” diyor. Havalananını yapanlar için sürekli teşekkür yazısı yazdım. Allah cc razı olsun. Rizeli olup da bu havaalanını istemeyen biri var mı olabilir mi? İşte bu adamlar toplumda kutuplaştırmak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnızlaştırmak için uğraşan kriptolardır. “Rize yakamozda Reisin karşısına çıkıp havalimanından sebep soğuk terler döktüğünü bilir misiniz?” diyor. Niye ter döküyorsun karşındakine halini terlemeden anlatmaktan acizmisin…

Kurduğu hayal dünyasında önüne gelene hakaret eden şahıs her şeyden önce Sayın Cumhurbaşkanımıza zarar veriyorsun.. Ben Rize ili ülkesini seven bu uğurda bir şeyler üretmeye çalışan Rize ilinin yetiştirdiği değerleri yarınlara aktarmaya çalışan biriyim. Bu yazınla bana benim gibi halis niyetle havaalanı ismi Ahmet Mesut Yılmaz olsun diye talepte bulunanlara ettiğin kem sözleri hakaretleri sana iade ediyorum. Allah cc seni ıslah eylesin. Kul hakkım haram olsun..

Fatih Sultan KAR

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.