HANEDAN KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

HANEDAN KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ Rize’nin tanınmış saygın iş insanları, Hamza, Murat ve Turan Hanedan kardeşlerinin babası, Çaykur emeklisi hacı Niyazi Hanedan (79) evinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu kaldırıldığı, Recep..

HANEDAN KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ
Son Güncelleme: Bu Haber 361 views Whatsapp

HANEDAN KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

Rize’nin tanınmış saygın iş insanları, Hamza, Murat ve Turan Hanedan kardeşlerinin babası, Çaykur emeklisi hacı Niyazi Hanedan (79) evinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu kaldırıldığı, Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm tıbbı müdahalelere rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştu.

Emekli olduktan sonra Arıcılıkla meşgul olan ve etrafında sevilen, sayılan bir büyük olarak tanınan hacı Niyazi Hanedan, sohbet ehli, takva ve tevazu sahibi olarak tanınırdı. Rize’de çeşitli sektörlerde ticaret erbabı olarak tanınan ve sevilen Hanedan kardeşlerin babası hacı Niyazı Hanedan’ın cenaze namazı kalabalık bir cemaat topluluğu eşliğinde, Güneysu ilçesi Yukarı İslahiye köyü Derebaşı camiinde öğlen namazı sonrası Güneysu Müftüsü Hasan Faruk Satıcı’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından dualarla aynı yerdeki aile mezarlığında defnedildi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş