HALK EĞİTİMDEN YILSONU SERGİSİ İLGİ ÇEKTİ

HALK EĞİTİMDEN YILSONU SERGİSİ İLGİ ÇEKTİ 2021-2022 eğitim yılında açılan 13.304 saatlik 72 kursta 506 erkek, 734 kadın toplam 1240 kursiyer eğitim gördü İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri..

HALK EĞİTİMDEN YILSONU SERGİSİ İLGİ ÇEKTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 390 views Whatsapp

HALK EĞİTİMDEN YILSONU SERGİSİ İLGİ ÇEKTİ

2021-2022 eğitim yılında açılan 13.304 saatlik 72 kursta 506 erkek, 734 kadın toplam 1240 kursiyer eğitim gördü

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri İkizdere ilçesinde yoğun bir programla kutlandı.22021-22 eğitim yılında İkizdere Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçede 13304 saat süreli 72 kurs açıldı. Bu kurslarda 1240 kursiyer eğitim görerek belge almaya hak kazandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını İkizdere Halk Eğitim Merkezi müdiresi Fatma Kalemci yaptı, Kalemci konuşmasında’’ Milli Eğitim Bakanlığının uyguladığı Hayat boyu öğrenme faaliyetlerine katılımı arttırmayı hedefleyen, öğrenme fırsatları hakkında halkı bilgilendiren, eğlenerek öğrenmeyi teşvik eden, sanatsal-kültürel gösteriler içeren, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikler bütünüdür. Çeşitli etkinlik ve ürünlerin sunumu içerikli olarak hazırladığımız program için burada bulunmaktayız.

Kurumumuzda 2021-2022 eğitim yılında toplam 72 ( 23 mesleki teknik,49 genel kurs) kurs açmış olup, ( 506 erkek, 734 kadın) olmak üzere toplam 1240 kursiyerimiz kurslarımızda eğitim görmüş ve sertifika almaya hak kazanmıştır. toplam13304 saat kursumuz olmuştur. Kurslarımızda öncelikle kadınlara, gençlere ve çocuklara ilgi istek ve becerilerine yönelik olarak kurslar açtık, ayrıca tüm İkizdere Halkına yönelik olarak Meslek ve Zanaat kazandırıcı kurslar açtık. İş Güvenliği, Bağımlılıkla Mücadele, İlk Yardım ve hijyen Eğitimi Kurslarını da düzenli aralıklarla açmaktayız.

Hayat boyu öğrenme kurumlarımızın tanınırlığının artmasını, 7’den 70’e her vatandaşımıza ulaşmayı hedeflediğimiz bu hafta ile “her zaman, her yerde, herkes için eğitim” hedefimizin yaygınlaştırılması adına destek veren Milli Eğitim Bakanlığımız başta olmak üzere, Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, teşekkürlerimi iletiyorum’’ dedi.

Sergi açılışı öncesi bir konuşma yapan Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’ ’Rize’nin ilçeleri arasında en çok faaliyette bulunan İkizdere Halk Eğitimi Müdürlüğümüzü kutluyorum. Başarılı çalışmalar yaptılar ve devamını istiyoruz’’ dedi.

Programda konuşan Kaymakam Hacı Kerim Meral’’ burada Halk eğitim Müdürlüğümüz tarafından önemli bir çalışma yapılmıştır. El emeği göz nuru dökerek üreten çalışan insanımızın her zaman yanındayız yanında olacağız.

Birçok kursa açılmış. Burada inanıyorum ki evlerine, ailesine maddi katkılarda bulunacak ailelerimiz vardır. Sizler daha çok kurs isteyin daha çok kurs açılsın, imkânlarımızı her zaman sizlere sunarız’’ dedi.

“Yenilenebilir Tüketim” Konulu Resim yarışmasında; 7-10 Yaş Grubu 3. sü Berat ÖZTÜRK ve 11-16 Yaş Grubu 3. İrem Naz Kuvel’e ödüllerini İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz verdi.

“Yenilenebilir Tüketim” Konulu Resim yarışmasında; 7-10 Yaş Grubu 2. si Hasan Çağan Aslan ve 11-16 Yaş Grubu 2. si Reyyan Havuz’a ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen verdi.

“Yenilenebilir Tüketim” Konulu Resim yarışmasında; 7-10 Yaş Grubu 1. si Muhammed Emir Ekşi ve 11-16 Yaş Grubu 1. si Ayşenur Albayrak’a ödülünü Kaymakam Hacı Kerim Meral verdi.

Program Anasınıfı Ront Sunumu, Müzik Kursu ( Gitar ve Bağlama ) Sunumu, Drama Kursu ( Karagöz ve Hacivat Oyun ) Sunumu, Kick Boks Kursu Sunumu, Resim Yarışması Ödül Töreni, “Sıfır Atık” Sergi Alanının Ziyaret Edilmesi Kurs Ürünleri Sergi Alanının Ziyaret Edilmesi ile sona erdi. Yılsonu sergisine bütün daire amirleri ve vatandaşlar katıldı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş