HALK EĞİTİM KURSUNDA KUR’AN OKUMAYI ÖĞRENDİLER

HALK EĞİTİM KURSUNDA KUR’AN OKUMAYI ÖĞRENDİLER İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- Halk Eğitimi Merkezinde açılan kursta Kur’an Eğitimi alan ve sıfırdan başlayarak Kur’an-ı yüzünden okumayı başaran öğrencilere hediyelere çeşitli hediyeler verildi. İkizdere..

HALK EĞİTİM KURSUNDA KUR’AN OKUMAYI ÖĞRENDİLER
Son Güncelleme: Bu Haber 221 views Whatsapp

HALK EĞİTİM KURSUNDA KUR’AN OKUMAYI ÖĞRENDİLER

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- Halk Eğitimi Merkezinde açılan kursta Kur’an Eğitimi alan ve sıfırdan başlayarak Kur’an-ı yüzünden okumayı başaran öğrencilere hediyelere çeşitli hediyeler verildi.

İkizdere Halk Eğitimi Merkezi Kur’an Kursu başarılı öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Kur’an hediyeleri İkizdere İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz tarafından verildi. Başarılı olan öğrencilerden Aleyna Kuvel, Burak İspir, Emirhan İspir, Umut Ali Yazıcı, Rabia Yılmaz, Yiğit Buğra Coşkun’a hediyelerini veren Müftü Nizamettin Keskin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz’’ çocuklarımız kısa sürede Kur’an okumayı öğrendi. Başarılarının devamını diliyoruz. Her zaman, her yerde, herkes için eğitimde Halk Eğitim her kurs için yanınızdadır. Hepinizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz’’ dediler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş