Halil Umut Meler’e maç sonunda yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı.

Hakem Halil Umut Meler’e saldırı olayı ile ilgili Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın da aralarında bulunduğu toplam 6 kişi adliyeye sevk edilmişti. Hastaneden çıkarılan Faruk Koca, Ankara’da Batı Adliyesi’ne getirildi ve..

Halil Umut Meler’e maç sonunda yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı.
Son Güncelleme: Bu Haber 153 views Whatsapp

Hakem Halil Umut Meler’e saldırı olayı ile ilgili Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın da aralarında bulunduğu toplam 6 kişi adliyeye sevk edilmişti.

Hastaneden çıkarılan Faruk Koca, Ankara’da Batı Adliyesi’ne getirildi ve diğer saldırganlarla birlikte Savcı tarafından dinlendi.

Halil Umut Meler’e maç sonunda yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı.

ADALET BAKANI AÇIKLADI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç kararla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Şüpheliler F. K., Ş. Y. Ş. ve K. Ç. “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklanmıştır. Görüntü analizlerinden maç bitiminde sahaya indikleri tespit edilen şüpheliler R. K., Ö.O.Ü, V.D. hakkında da 6222 S.Y. uyarınca adli kontrol kararı talep edilmiştir.”

HALİL UMUT MELER ŞİKAYETÇİ OLDU!

Saldırı olayının ardından hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler, yapılan tetkiklerin ardından Ankara Emniyeti Spor Güvenlik Şubesi görevlilerine ifade vermiş, görüntüleri izlediği öğrenilen Meler, ifadesinin alınmasının ardından saldırıya karışan herkesten şikayetçi olmuştu.

HABER: WEPASLAN HABER SİTESİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş